От х:

Днес в x:

8 награди от Tattoo Expo за хасковлията Димо Бойчев

Изображение 1 от 4

    Един от най-добрите български татуисти - хасковлията Димо Бойчев, за поредна година доказа, че е сред първите в Европа.

    Майсторът на черно-бялата татуировка - сферата, в която хасковлията предпочита да работи, събра наградите на тазгодишното издание на един от най-значимите форуми в в Европа „Тату експо 2016“ в Саарбрюкен.

    От провелия се двудневен фест с над 120 участници от различни държави на Стария континент, сред които и колоси на татуировката като французина Джак Рибейро, Димо Бойчев си тръгна с 8 приза.

    И през двата състезателни дни на 1-ви и 2-ри октомври той грабва наградите за най-добра татуировки на деня, за най-добра реалистична татуировка, за най-добра черно-бяла. Красив черно-бял портрет на жена, който преминава в пейзаж с женско голо тяло, татуиран върху бедро в края на експото му носи и приза „Най- добра татуировка за цялото шоу”

    “Полазвах красотата на женското лице и прелях в душевното състояние чрез метафора“, коментира работата си, която му е коствала 6 часа работа, Димо Бойчев.

    С тазгодишните награди Tattoo Expo в Саарбрюкен става запазена територия за хасковлията, който от години живее и работи в немския град Карлсруе.

    В изданието преди три години, Димо, който заради фините щрихи и прецизността си, спечели прозвището от колеги и фенове Димо Бойчев-Арт,  обра овациите с черно-белия образ на Мерилин Монро.

    Татуировката върху бедрото на асистентката му му донесе тогава две първи места - за най-реалистична татуировка, както и за най-добрата на „Tattoo Expo 2013“.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Me
      METAFORA
      6 -13
      13:42, 5 окт 2016
      Хаха най-обичам татуисти и бармани да почнат да ми... Виж коментара
    • 2
      Сл
      Служител
      1 0
      16:15, 8 окт 2016
      Не съм фен на татуировките, но тази на снимката с момичето и пейзажа, наистина е изключително красива ! Голям талант е този българин, евала !
    Последни новини