От х:

Днес в x:

Спират движението на 1 октомври заради автомобилното шоу SMOLYAN RACE 2016

Изображение 1 от 2

    Заради провеждането на автомобилното шоу SMOLYAN RACE 2016 кметът Мелемов издаде заповед за временна промяна на движението в Смолян. Състезанието ще се проведе на 1 октомври за поредна година и е под патронажа на Кмета на община Смолян Николай Мелемов.

    Според издадената заповед ще се въведат следните промени в движението:

    Спира се движението на всички МПС на 01.10.2016г.(събота) от 08:00ч. до 20:00ч. в двете пътни ленти на бул. „България” от кръговото кръстовище на булеварда с ул.”Дичо Петров” (гранично)- до кръстовището с ул.“Д. Благоев“ (магазин „Георг“).
    Спира се движението на МПС на локалното платно на бул. „България” на 01.10.2016г. (събота от 06:00ч. до 20:00ч.), като същото е определено да се ползва за целите на състезанието.
    Определят се места за паркиране преди старта и след финала на 01.10.2016г. за участниците както следва:
    - Паркинг на РДТ –северен - преди старта;
    - Паркинг на РДТ – служебен – преди старта;
    - Паркинг на бивша Експрес банк – преди старта;
    - Паркинг на Дълбокото дере – след финала; 
    Закриват се таксиметровите стоянки на локално платно на бул.”България” и пред х-л”Смолян” за периода от 06:00 ч.до 20:00 ч. на 01.10.2016г. , като за паркиране на таксиметровите автомобили се посочват всички останали таксиметрови стоянки в град Смолян.
    Променя се маршрута на масовия градски транспорт, както следва :
    - посока Смолян : бул.”България”, ул.”Дичо Петров”, ул.”арх.П.Петров” – спирка зад общинска администрация, ул. „Бузлуджа”, ул.”Дичо Петров” – продължава по обичайния маршрут, съгласно разписание
    - посока Устово: бул.”България”, ул.”Дичо Петров”, ул.”Бузлуджа”, ул. арх.”Петър Петров”- спирка зад пощенска палата, ул.”Дичо Петров” продължава по обичайния маршрут съгласно разписание.

    ОД МВР-Смолян ще осъществи организацията и контрола по временната организация на движението в града на 1 октомври за целите на автосъстезанието.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини