От х:

Днес в x:

Бойчев се жалва от полицейски тормоз преди вота в Тракиец

Бившият кмет на хасковското село Тракиец Красимир Бойчев, който отново е кандидат за поста на частичните избори на 2 октомври, се оплака от полицейски тормоз във Фейсбук. Ето какво написа бившият и може би бъдещ селски управник на стената си:

„ПОЛИЦАЙСКИ ТОРМОЗ В С. ТРАКИЕЦ

По жалба написана от Жечка Бончева и подписана от времения кмет Младен Марчев от три дни икономическа полиция притеснява жителите на с. Тракиец.

За изборите са подадени 184 заявления за гласувания по настоящ адрес. в момента послушната полиция проверява по домовете само хората който не са с ГЕРБ.

Без призовки в почивните дни и след работно време се осъщесвява натиск и тормоз на хората с настоящ адрес .

С въпроси за кого ще гласувате , защо сте регистрирани в къщата на родителите , и така на татаче. С тези проверки се цели да откажат доста претеснителни хора да не гласуват за стария кмет.ДРУГИ , КОИТО НЕ СЕ ОГЪНАТ СА ЗАПЛАШВАНИ С УВОЛНЕНИЕ ОТ РАБОТА.

МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ“.

Haskovo.net припомня, че правомощията на Красимир Бойчев като кмет на Тракиец бяха прекратени предсрочно от Общинската избирателна комисия заради участие във фирми. Бойчев обаче отново се кандидатира за поста, този път като кандидат на АБВ ( за предишния мандат бе издигнат от Коалиция за Хасково на Георги Иванов – б. р.)

От полицията в Хасково отхвърлиха обвинението, че хората са питани за кого ще гласуват. Проверявали се тези, които са посочени в жалбата. "Полицията в предизборни агитации не участва. Не ни интересува нито кой как ще гласува, нито дали изобщо ще гласува. Не знам защо изобщо обръщате внимание на тази глупост", заяви за Haskovo.net директорът на ОД на МВР в Хасково Ангел Цанков.

Резултатите от проверката ще станат ясни след приключването й.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Из
    Изглежда на
    13 0
    10:48, 27 сеп 2016
    Мутра
  • 2
    Се
    Селянин
    14 -1
    11:05, 27 сеп 2016
    Красьо Швестерката отдавна трябваше да търка наровете на Старозагорския затвор.Толкова пари препра през миризливите си рибарници и унищожи рибата по реката.
  • 3
    Из
    избирател
    6 -2
    11:40, 27 сеп 2016
    Примири се !
  • 4
    Ре
    реалист
    11 -3
    11:55, 27 сеп 2016
    Бойчев,през тези години доказа,че работиш за себе си и хората около теб ,а не за селото така че,ние искаме промяна и това е другия кандидат,а не ти!
    • Из
      Избирател
      3 -3
      15:01, 27 сеп 2016
      Погледни малко по-далеч от носа си. Нали новия кмет ще дойде с описаните в статията милиционерски номера. С какво ще е по - добра от стария. Не , че на нея й трябва да е по-добра - на нея и трябва службица до пенсиониране.Ще си слушка , ще й дават по някой лев за чакълец и цветенца и толкова.
  • 5
    Би
    БИВШ ЖИТЕЛ НА С. ТРАКИЕЦ
    1 0
    14:46, 27 сеп 2016
    Кр. Бойчев, май беше по-добре, когато брат ти беше кмет, а ти си вършеше далаверите в неговата сянка като горски
  • 6
    То
    тотю
    6 0
    14:55, 27 сеп 2016
    Модела на българския селски кмет - червендалест чичко с опънат ланец на врата. Не се очовечиха тия селяни бее...
  • 7
    Тр
    тракиец
    4 0
    15:27, 27 сеп 2016
    Хвани единия- удари другия. Избирател е прав, няма какво повече да добавя. Аман от послушковци.
  • 8
    Th
    The dude
    3 0
    16:17, 27 сеп 2016
    всички кадри на герб в хасково, с изклчение на 2 ма на високо ниво,са послушковци и са за една заплата .и криво поле и тракиец старите кметове ще бъдат избрани в неделя.
  • 9
    Ха
    Хасковлията
    1 -1
    17:09, 27 сеп 2016
    Еееей, не се и наяде беее!!!
    Знаете ли, как се затварят "гладни" очи? - с една шепа пръс!!!
  • 10
    Di
    Dimmu
    2 -1
    18:25, 27 сеп 2016
    Цитирам: ".......и така на татаче". Искам да изразя дълбокото си възхищение на такъв богат изказ! Какъв речников запас! Какъв размах и изразитост жива! Евала, бре баце! Май повечето ни политици са такива като теб.

Още новини

Случаен виц

Последни новини