От х:

Днес в x:

Как Бранджелина ще раздели $500-те си милиона

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит няма да е много лесен, като се има предвид, че общото им богатство се оценява на 500 милиона долара.

В понеделник Джоли подаде молба за развод с Пит след две години брак, позовавайки се на непреодолими различия. Да не забравяме обаче, че двамата актьори са две от най-богатите холивудски звезди.

Според адвоката Доналд Дейвид и Forbes 52-годишният Брад е заработил 350 милиона долара, а 41-годишната Анджи има принос към семейния бюджет с 275 милиона.

В последните години Джоли е изкарала по-малко пари, защото се снима значително по-рядко в киното.
Освен това Пит е съсобственик на продуцентската компания Plan B, която произвежда доходоносни хитове и претенденти за „Оскар“ като "Z-та световна война“, „12 години в робство“ и „Големият залог“.

Той също така участва във високобюджетни филми като „Бандата на Оушън“ и „Странният случай с Бенджамин Бътън“.

Междувременно през последните години, Джоли взе заплата като режисьор и актриса от няколко хитови филма като „Агент Солт“, „Господарката на злото“ и „Unbroken“.

Скоро тя ще представи свой телевизионен филм за геноцида в Камбоджа.

Forbes изчислява, че Пит и Джоли са спечелили 117 милиона долара, откакто са се оженили през 2014 г. като Пит е заработил 76,5 милиона от тях, почти двойно в сравнение с тези на Джоли. Те съвместно са натрупали и 555 млн. долара, откакто са заедно от края на 2004-та.

Освен това двойката споделя няколко впечатляващи недвижими имота, включително френското имение „Шато Миравал“, което е на стойност 6,5 млн. долара, къща в Ню Орлиънс, вила в Лос Фелис, Калифорния и апартамент в Ню Йорк.

Правните експерти казват, че разводът на Джоли и Пит никак няма да е лесен, ако те не са сключили предбрачен договор.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини