От х:

Днес в x:

Нели Василева от „Отец Паисий“ с награда и посещение в Киноцентър НЮ Бояна

Изображение 1 от 5

    Ученичката от 11 „б“ клас на Средно училище „Отец Паисий“ е победителка в националния конкурс на eTwinning и бе наградена с еколагер в град София,резиденция Бояна. Творбата на Нели бе избрана за лого на Европейския потребителски център.

     От 11 до 14 септември Нели Василева посети резиденция Бояна в гр. София и участва в Еколагер 2016, организиран от Център за развитие на човешките ресурси, Европа Директ, Еразъм + ,Европейски потребителски център и eTwinning – София. Лагерът бе награда за нея и училището. Той е свързан с участието в конкурса на организациите на тема „Нашето присъствие в дигиталния свят“.

    Нели и нейната ръководителка г-жа Стела Димитрова се срещнаха и с ученици и преподаватели от Свищов, Хасково, Добрич, Кубрат и Троян. Екипите, в които се сформираха връстниците, изработиха и представиха филм за дигиталното в нашето ежедневие. В Бояна, талантливата ученичка разказа за любимото училище и участва в изготвянето на рекламни материали и наръчник за България.

     Незабравимо ще остане за всичкиприсъстващи посещението в Резиденция Бояна,а участието в Еколагера - истинско удоволствие. Предизвикателство е да посетиш Витоша , очароваща с красива природа и чист въздух. Програмата на лагера бе уникална с уроците по филмово изкуство, с посещението на студио Ню Бояна и със срещата с известния Камен Воденичаров. След приятните и емоционални лекции на режисьора Милен Младенов,Камен Балкански и Камен Воденичаров, участващите написаха сценарии, заснеха с професионални камери и екип филм за нашето присъствие в дигиталния свят.

    Нели успя да спечели квота за своето училище „Отец Паисий“ и получи обещание за съвместни проекти с Европейски потребителски център eTwinning – София, по програма Еразъм +.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини