От х:

Днес в x:

Спипаха тримата младежи, потрошили бариерата до стадиона

Тримата младежи, които бяха заснети с камера, да трошат бариерата до стадион „Хасково“ са хванати от полицията. Това са двама младежи на 19 г. и един на 21 г., съобщиха от областната дирекция на МВР. По случая е образувана полицейска преписка.

На камерата за видеонаблюдение ясно се вижда, че на 25 август малко след 23 часа тримата младежи слизат от автомобил и се опитват да изкривяват ограничителното съоръжение.

Това не е единствената вандалска проява върху бариерата. Тя неколкократно привлече вниманието на агресори и се наложи да бъде ремонтирана.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    ИС
    и сега
    35 -2
    14:15, 17 сеп 2016
    Ще им дръпнат ушичките и ще им кажат да не правят така другия път ли?!
    Моля медията , дръжте ни в течение, пишете им имената , дайте им снимките.....макар , че то с това си деяние може и да се "издигнат" в очите на останалите лумпени.....
    Общестевено полезен труд им дайте на тия ,че те от работа най ги е страх такива ,ама нейде в центъра да е , та да се вижда от всички и да се знае защо е !
    • Ха
      хахо
      1 -10
      17:21, 17 сеп 2016
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • По
      подкрепям
      11 -2
      18:43, 17 сеп 2016
      Смятам че общинската полиция е крайно време да започне да налага санкции на такива хулигани.Санкциите обаче наистина е най-добре да са свързани с обществено полезен труд, на място където всички ще ги видят! Това е справедливо. Нека останалите да си правят изводите за да не се излагат.Предлагам да има публичен регистър за такива тарикати и всички да виждат къде изтърпяват наказанията си на видно място.
    • Jo
      joly
      16 -2
      21:52, 17 сеп 2016
      Да копаят градинките или да събират боклук ... ама с жилетки на гърба дето да пише ВАНДАЛ ... та всички да ги разберат защо са там.. ей тва е решението
  • 2
    Ха
    Хасковлия
    19 -9
    16:45, 17 сеп 2016
    Затвор за тия изроди
    • Ив
      Иван
      3 -2
      14:15, 18 сеп 2016
      Ха ха защо ставате смешни бе за някаква бариера затвор. Ами за другите дето България се изнесе какво да има? Ами за тези дето обричат хората на мизерия какво да има? Я си помислете кога за последно са ви ремонтирали улица, парк, площадка, но не в центъра с европейските пари. Кога като разкопаят улицата за повреда я оправят още същия ден? Огледайте се по улиците за дупките, които трошат колите и ние с' плащаме за ремонт. Защо за тези изроди както казвате няма затвор и обществено полезен труд?
  • 3
    Ha
    haha
    7 -21
    17:32, 17 сеп 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • ??
      ??
      21 -3
      18:49, 17 сеп 2016
      Виж какво умнико, ти явно не плащаш данъци, а още се храниш от мама и татко. Това не са хубави прояви и ако никой не те е научил в къщи че така не се прави, ако обществото също не ти покаже че това не е хубаво язък си за тебе. Да, смешно е, само че тази бапиера е купена от пари от данъци, Няма по 100 пъти да се слага бариера заради невъзпитани копелдаци като тебе. Тази държава ако иска да се промени първо трябва да се занимае с възпитанието на растящите млади хора. Не може в тоя град да си говорим само за мацки и наркотици и разни дрогирани бабаити които основно се занимават с правене на мускули да трошат каквото им дойде. После псувате държавата, ама някой умрял в чужбина за нехранимайковци като вас ...
    • Ha
      haha
      5 -5
      11:28, 18 сеп 2016
      до ?? - не ви знам кой/коя сте, пък вие мен още по-малко. Препоръчвам ви да не се палите излишно, че мирише на развалено. А определенията, които давате на някой напълно непознат - само говорят за вашето ниво на "възпитание".
      Да се върнем на темата - момчетата са проявили леко хулиганство, заслужават нищо повече от глоба, може би с размера на щетите (който за мен е не повече от 100 лв). Всичките ви мечти за затвор и изтезания на хора, които дори не го заслужават, ще си останат във вашите глави ... и в неграмотните ви коментари :)
  • 4
    Ан
    Антон
    13 -1
    23:45, 17 сеп 2016
    А някой има ли информация какво стана с милионите откраднати от Пощата? Не съм чул нищо по случая ....
    • Ha
      haha
      4 -3
      11:21, 18 сеп 2016
      Ама естествено, нехранимайковците дето изкривяват бариери - в пандиза, пък за ограбени милиони ще си мълчим :)
  • 5
    Jh
    JHB
    3 -7
    11:46, 18 сеп 2016
    Бариерите са символ на общества с ограничени права... Виж коментара
    • Не
      Незапознат
      2 -1
      22:41, 18 сеп 2016
      Когато сте писали това сигурно сте се напушили здраво.Но ви е дошло
      малко,а сте нямали пари за още и в миг на отчаяние сте изръсили тези
      бисери.Или пък сте били пиян и ви се е привидяла бариера която ви
      дели от следващата бутилка.Възможно е и в някакво друго състояние
      в което сте били неадекватен.Обикновенно щуротиите и говоренето на
      глупости тогава се вършат.
  • 6
    Ив
    Иван
    4 -3
    14:26, 18 сеп 2016
    Голяма новина, окрадоха града и си мълчим пък за една бариера много важна новина. Смешници. Че тя баиерата нищо и няма бе какво и е потрошеното? Сега давайте обяснение за заглавието, че е подвеждащо аз си мислех че бариерата е на парченца, а то нищо. Само празна новина пак
  • 7
    Ха
    Хасковлия
    5 -4
    14:45, 18 сеп 2016
    Слушай отворко, който защитаващ мръсните хулигани. Тия педали не само кривят бариерата, те са от гадовете, които преди караха тъпите си голфове с мръсна газ около стадиона и застрашаваха разхождащите се майки с деца. Тия изроди, които не са работили и ден, и сигурно тъпите им родители ги осигурявват заслужават да изкарат 3 (три)месеца в затвора за дребно хулиганство, че повече да не им идва на акъла да трошат общинска собственост, за да правят зулуми около стадиона. Още веднъж БРАВО на община Хасково за бариерата, БРАВО на МВР - Хасково за отлично свършената работа и Браво на всички хасковлии, които застанаха морално против подобни посегателства. Дали ще е глоба или да полежат в затвора за малко, или най добре - обществено полезен труд - да чистят лайната в градските кенефи - тези изродчета трябва да бъдат наказани. КАЗАХ !!!
    • Ив
      Иван
      1 -2
      17:37, 18 сеп 2016
      А бе какво ми говорите глупости за убийство не се влиза в затвора и нищо не се прави вие тука за една тъпа бариера говорите. Бариерата бреееййййййййййй бариерата е много важна.
  • 8
    Ка
    Караман
    4 0
    10:55, 19 сеп 2016
    Евала на мвр -то хванаха гейчетата :)
Последни новини