От х:

Днес в x:

“Крачеща жена“ донесе Втора награда на Златко Латев от Фотоваканцията в Приморско

    22-рото издание на едно от най-големите фото събития у нас през годината “Фотоваканция„ за пореден път приключи с награда за хасковския майстор зад обектива Златко Латев.

    През годините Латев е били сред участниците, много пъти сред носителите на награди, сред менторите във фото арт събитието, както в състава на журито.

    “Фотоваканция„ по традиция се провежда всяка година на ММЦ Приморско и става събирателен пункт, както за изява, така и за обмяна на опит и идеи между утвърдени родни и чужди фото автори и младите им колеги. През 2016 година в седмичното творческо фото дефиле, което приключи късно в събота, участие взеха 39 фотографи от цялата страна, Гърция, Турция и Украйна. Голяма част сред тях -ученици от Техникума по фотография и студенти от НБУ и НАТФИЗ. Тази година Фотоваканцията мина под мотото “Необикновена“ в разделите: Свободен, Пейзаж, Голо тяло и НЕобикновена фотография.

    Участниците в нея предадоха след петте работни дни 260 фотографии. Два от тях-работа на Златко Латев- “Крачещата жена“ и „ Бягащите коне“. От тях 39 бяха селектирани за финала.

    На финала журито с председател варненецът Гаро Кешишян награди три от снимките. Втората награда за Златко Латев е за фотоса му “Крачещата жена“.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ер
      еро
      3 -4
      19:58, 12 сеп 2016
      Тоя не е никакъв фотограф, а да се благодари на фотошопа за монтажа и дослука му с Гаро!
    • 2
      I
      I
      2 0
      00:41, 13 сеп 2016
      доказан фотограф.браво бъди здрав и продължавай да славиш Хасково!!

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини