От х:

Днес в x:

Къде е любовта? #WHERESTHELOVE (видео)

2016 не бе една от най-добрите години за света, в опит да развалят проклятието Black eyed peas издадоха "#WHERESTHELOVE", римейк на хитсингъла от 2003 година "Where is the Love" с участието на дълъг списък знаментости. На част от тях принадлежат вокалите - Джъстин Тимбърлейк, Мери Джей Блайдж, Ъшър, Пъф Деди, Джейми Фокс, Ty Dolla $ign, DJ Халед, Джейдън Смит, the Game, Джеси Джей, A$AP Rocky. Други само се появяват във видеото – Куинси Джоунс, Снууп Дог, Ранди Джаксън, Френч Монтана, Уиз Халифа, Ел Ел Куул Джей, Ланс Бас, Кони Брайтън.

Издадена за пръв път през 2003 в сътрудничество с Джъстин Тимбърлейк, песента стана най-добре продавания хит във Великобритания, като достигна челната позиция в британската класация за сингли и 8-мо място в US Hot 100. Оригиналният хит "Where is the Love" засяга сериозни проблеми като корупцията в институциите, тероризма, насилието, замърсяването, войната, расизма и хомофобията. За съжаление 13 години по-късно почти нищо не се е променило. "#WHERESTHELOVE" засяга подобни теми, призовавайки хората по света да сложат край на омразата и насилието, довели до загубата на множество човешки животи.

Като се има предвид, че една от строфите твърди, че днес повечето от нас се интересуват от парите, е любопитно защо The Black Eyed Peas са решили да включат във видеото плеяда от знаменитости милионери, част от които известни с любовта си към материалното.

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Би
    Бисер Илиев
    0 0
    13:59, 8 сеп 2016
    Организаторите на детските игри привлякоха вниманието на всички деца с,,Елате деца ще раздадем подаръци на всички деца БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!,,
    Само че после беше необходимо да обясняваме на 5 годишни малчугани че в България не на всички трябва да се вярва!!!Защото 5-6 деца се оказаха ИЗКЛЮЧЕНИЕТО.
Последни новини