От х:

Днес в x:

Деца превърнаха Градската градина в лунапарк

    Градската градина в Хасково се превърна в същински лунапарк за децата. Тази сутрин малки и големи се забавляваха с игри, организирани от „Младежки център“.

    Малчуганите имаха възможност да участват в различни състезателни игри – скамбалови, щафета, игри с тебешир, човече, да би да би, държави, ластик, дърпане и скачане на въже, игра с конец и други атракции. Малко преди това децата потанцуваха с Веси Калемджиева и асистентката й Яна. Като истинска тийнеджърка танцува и директорката на „Младежки център“ Жанета Матанова.

    В днешната изява се включиха и доброволци към Младежки център, които са част от Националния алианс за работа с доброволци, както и спортен клуб „Слънце“ с треньор Иво Конгалов. Той беше подготвил щафета, в която децата трябваше да заобикалят конуси, дриблирайки с топка и да се провират през обръчи.

    За настроенение на децата допринесе клоун, който се оказа голяма атракция не само за малките посетители, но и за техните родители.

    От община Хасково бяха подготвили награди за всички участници в днешния празник, който е част от програмата за Дните на Хасково.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини