От х:

Днес в x:

Еврошампион тренира за нова титла, докато даряват фитнес площадката в Кенана

    Известният в Хасково шампион по мотокрос Кадир Масар (Катката) тренираше усилено на откритата фитнес площадка в Кенана, докато на метри от него Ротари клуб Аида Хасково връчваше официално акта за дарение на кмета Добри Беливанов.

    Документът бе връчен на градоначалника от секретаря на клуба Мария Даскалова. Тя припомни, че площадката на открито, която се състои от 5 фитнес уреда, е част от цялостно дарение от ротарианци, което включва и дидактични материали за децата от дом Марина. Цялата стойност на дарението е малко над 3000 долара.

    Добри Беливанов прие с благодарност дарението на ротарианци и в отговор на техния апел да се пази обеща общината да се грижи за тях. Градоначалникът допълни, че общината възнамерява да направи още две такива площадки, които обаче няма да са в Кенана.

    Ротари клуб Аида Хасково преди седмица превърна и едно от стълбищата в града – между улиците “Стара планина” и “Оборище”, в шарена чипровска черга.

    Според кмета идеята е чудесна, създава настроение и радост, особено сред децата. Той допълни, че по същия начин ще бъде нашарено и стълбището до хотел “Родопи”.

    Еврошампионът отстъпи за малко мястото си на уреда, за да се снимат ротарианците и кметът за спомен. Катката обясни, че тренира усилено за европейското първенство в Севлиево тази седмица, а присъстващите му пожелаха нов медал.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Fu
      fucata
      8 0
      13:13, 7 сеп 2016
      Браво за постъпката!
      Но да вземат да отключат тази тоалетна до лостовете, ческоро целия кенан ще се вмириса на фекали.
    • 2
      Ар
      АРАМИС
      9 -1
      14:01, 7 сеп 2016
      То кенана си мирише, коя от тези бирарии е включена в градската канализация? Нито една и къде отиват мръсните води-в гората! Има ли виновни? Няма!
    • 3
      По
      Портос
      3 0
      15:16, 7 сеп 2016
      Тази кака с шарената рокличка коя е?
    • 4
      ,3
      ,3,
      2 -1
      15:30, 7 сеп 2016
      Знам че коментарът ми не е уместен тук, но искам да изкажа възмутението си. Тази година панайра е без много уреди като виенско колело, центрофуга и гондола. Всяка година ги има, а тази не. Това са атракциите, на които се качват повечето тинейджъри.
      • ..
        ..._1473374023
        0 0
        01:33, 9 сеп 2016
        Село Стамболийски събора беше по добре....
        Така е, като наемите са $$$$..... нека поне децата да се радват на "памук шекера"
    Последни новини