От х:

Днес в x:

Опашки на Маказа. МВР: заобикаляйте!

Около 4 километра е опашката на граничен пункт „Маказа” и движението е натоварено, съобщиха от пресцентъра на МВР. От “Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите за Гърция да се възползват от алтернативните гранични пунктове – Ивайловград, Илинден, Капитан Петко войвода и Златоград. Минавайки през други пунктове, маршрутът за шофьорите се удължава, с което се увеличават и пътните разходи. Заради това много често пътуващите предпочитат да чакат на опашки, вместо за заобикалят.

На българо-турската граница - Капитан Андреево движението е интензивно, но няма сериозни затруднения, допълват от МВР.

Най-интензивен е трафикът на леки автомобили на изход на ГКПП-Кулата, където са съсредоточени и допълнителни екипи на гранична полиция. Заради това от полицията препоръчват преминаване и през Хасковска област. Препоръка за пътуващите – ползване на алтернативните маршрути през ГКПП- Ивайловград, Илинден, Капитан Петко войвода и Златоград

Изключително интензивен е трафикът на леки автомобили на изход на ГКПП-Кулата. По информация на ГД „Гранична полиция“ на този пункт се е образувала около 10-километрична колона от чакащи. Служителите на граничния пункт работят при пълен капацитет, към основните екипи са насочени и допълнителни екипи за работа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини