От х:

Днес в x:

Блъснаха пешеходка, шофьорка с Ровър се вряза в камион

62-годишна пешеходка пострада при инцидент в Харманли, съобщиха от пресцентъра на полицията в Хасково. Около 10 часа вчера жената е блъсната на улица „Велико Търново” от 32-годишен водач от града на товарен автомобил Рено. Шофьорът извършвал неправилна маневра на заден ход и ударил пешеходката. Пострадалата е била настанена в болницата в Харманли с контузна рана на лицето, без опасност за живота.

3 часа по-късно в Харманли е станал още един пътен инцидент на кръстовището между улиците „Ас.Златаров” и „Ал.Стамболийски”. 20-годишен водач на лек автомобил Мерцедес не спрял на знак "Стоп“ и отнел предимството на мотоциклет Сузуки, шофиран от 28-годишен харманлиец. От удара е пострадал мотористът, който е с фрактура на глезена на десния крак, настанен е в МБАЛ Хасково, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Още една жена е пострадала при друг инцидент на булевард „България“ в Хасково. Това е 41-годишна водачка на лек автомобил Ровър, която се сблъскала с товарен автомобил Тойота, управляван от 33-годишен мъж. Леката кола навлязла в съседната пътна лента, при което му отнела предимството и последвал сблъсък. Пострадалата жена е с комоцио, настанена е в неврохирургично отделение МБАЛ Хасково за наблюдение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    12 0
    12:04, 31 авг 2016
    " лек автомобил Ровър, която се сблъскала с товарен автомобил Тойота, управляван от 33-годишен мъж. Леката кола навлязла в съседната пътна лента, при което отнела предимството на Реното и последвал сблъсък"
    Последно: Рено или Ровър е колата?
  • 2
    Кр
    Крум
    3 0
    17:26, 31 авг 2016
    опел е , последно
  • 3
    Jo
    John
    0 0
    13:52, 1 сеп 2016
    тъпи самоубийци, аз като минавам зад автомобил гледам дали има шофьор вътре!

    някакви патки ми се бутат отзад под гумите, даже си пробутват и количките с бебетата напред!!!
Последни новини