От х:

Днес в x:

Лечителят Никола Стоянчев гостува за трети път в Димитровград

Никола Стоянчев, който се занимава с духовно лечение ще гостува за трети път в Димитровград. Той ще се срещне с желаещи да се запознаят с работата му на 3 и 4 септември - събота и неделя.  На 3 септември срещата е във времето от 17:00 до 18:00 часа, а на 4 септември - от 9:00 до 10:00 часа. Досега Стоянчев бе в Димитровград през месеците февруари и юни и визатата му премина при голям интерес.

Никола работи вече повече от 22 години и е помогнал на хиляди хора с проблеми от най-различно естество. Той лекува успешно дори невъзможни за традиционната медицина заболявания. Сред излекуваните от него хора има случаи на всевъзможен спектър от  болести: тежки форми на шизофрения, отписани от официалната медицина случаи с парези, миоми, диабет, високо кръвно налягане, очни, стомашно-чревни заболявания, гинекологични, ендокринни проблеми, заболявания на опорно-двигателния апарат, автоимунни  и онкологични заболявания.

За повече информация за гостуването на Стоянчев - на телефон 0893 92 81 73. Още за методите на работа на Никола Стоянчев - прочетете тук!

Платена публикация

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини