От х:

Днес в x:

Официално: iPhone 7 дебютира на 7 септември

Apple изпрати покани до медиите за своето очаквано събитие на 7 септември. Без никакво съмнение, компанията ще покаже в Сан Франциско новите си модели iPhone, известни засега като iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

Освен това на 7 септември Apple ще обяви обновен модел на смарт часовника Watch, който идва с подобрена защита от вода, ускорен процесор и вграден GPS.

Не се очакват грандиозни промени във външния вид на iPhone, като основното отличие е липсата на изход за слушалки. Големият редизайн на iPhone се отлага за 2017 г., когато Apple ще празнува 10 години от пускането на първия iPhone.

Според предварителните информации, iPhone 7 има по-малка дебелина, по-бърз процесор Apple A10, минимум 32GB вградена памет вместо досегашните 16GB, по-мощна батерия, подобрена защита от влага и ускорени модули LTE и Wi-Fi.

таршият модел ще предложи 3GB оперативна памет и двойна камера. Вместо стандартния 3,5-мм изход за слушалки, ще се ползва универсалният интерфейс Lightning.

Два дни след анонса на iPhone 7, Apple ще започне да приема предварителни поръчки за новия си смартфон, а продажбите ще стартират на 16 или 23 септември.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини