От х:

Днес в x:

54 матуранти проспаха поправката по български език и литература

167 в областта са се явили днес на поправителната матура по български език и литература, съобщи началникът на Управлението по образование в Хасково Иван Панайотов. Допуснатите са били 221, каето означава, че 54 са проспали и втория си шанс да изкласят. Във всичките 9 училища, в които се провеждат изпити, има видеонаблюдение.

Утре е поправителната матура по втория предмет. Допуснати са 250 души. Повечето от тях са избрали да пишат по биология. Вторият предмет в предпочитанията е географията, следват история, философия, английски език.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ал
    Ало РИО
    7 -5
    10:15, 29 авг 2016
    Ало РИО и началника му - до кога ще я търпите оная проста селянка да директорства. Не си ли получихте достатъчно подаръци и преференции. Тя не си ли начеса болните амбиции - хайде да ходи да си гледа другата работа, и да остави хората да работят спокойно. Както се видя работата върви и без нея - безкрайно принципната я нямаше с месеци тази година - налага ло и се. На други не се ли налага. Ама на другите се пули, не разрешава да се отсъства, прави те на луд за една отпуска, а речеш ли да представиш болничен - веднага ти прави пълен анализ на здравето - нищо ти няма. Всички са симулатори за нея. Обаче за работодател глобите са изключителон високи. А вредите са лесно доказуеми - само трябва да се предприеме нещо! Има си законови начини, както тя "законово" коли и беси!
  • 2
    !!
    !!!
    12 -2
    11:39, 29 авг 2016
    Учудващо!Шашардисващо , г-да журналисти , които пишете "матуранти"!Трудничко ли ви е да напишете думата "зрелостници"?
  • 3
    22
    222222V
    8 0
    13:04, 29 авг 2016
    Панайотов пък проспа пенсионирането на ************** - пом.директорката на ОУО. Приятел е на Колев, но трябва да го подсети, че това не може да продължава до безкрайност. Госпожата отдавна навърши години за пенсия, но явно се ползва със специални привилегии и си седи на началническия стол, без даже и да се сеща, че отдавна й е време да си отива. Докога бе РИО. Стига с това наши и ваши. Само Наска остана непенсионирана, за да взема големите пари, без да прави нищо, освен да си фърчи насам и натам като муха без глава, да се чуди кого да уволни, че да няма пречки да командва. Нахалство без мярка. Стига сте се правили на слепи и глухи. Хората не могат да я гледат, пък тя се перчи на първия ред за всичко. Резил.
  • 4
    Бр
    Брей, защо
    5 0
    17:01, 29 авг 2016
    Брей, защо махнахте статията от заглавната страница. Оная Нервозната директорка ли ви се обади! Да не би някъде да се е припознала. Нали иска със образование да се занимава. Що се притеснява от коментари, щом толкова "добрини" според нея е направила, и щом е такава "добра" директорка!
Последни новини