От х:

Днес в x:

ВМРО Харманли на бунт заради мигрантите, Ангел Джамбазки води протеста

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки ще води протестно шествие в Харманли заради мигрантите в бежанския лагер. Протестът ще тръгне от културния център в 12 часа на 4 септември.

Това съобщават от партията в Харманли.

Повод за бунт на воеводите е тяхната декларация, с която поискаха по-строг контрол в лагера, вечерен час и стриктното му спазване, забрана за носене на ножове от мигрантите, независимо от дължината на острието. От ВМРО настояха и за засилено полицейско присъствие и гарантиране на реда и сигурността в града. Декларацията бе по повод клането между група от 20-тина афганистанци, при което бяха наръгани с нож двама 19-годишни мигранти. Тя бе адресирана от началника на полицията, агенцията за бежанците и кмета на общината. След като повече от седмица нямат отговор от никоя институция, от ВМРО организират протест, който е подкрепен от Патриотичния фронт и Атака.

„Нека си върнем облика на града ни! Нека покажем, че искаме Харманли да бъде чист и приветлив град, а не ислямизиращо се място!ВРЕМЕ Е!“, завършва декларацията, в която се призовават гражданите да подкрепят протестното шествие.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    На
    Националист
    35 -8
    08:07, 24 авг 2016
    Браво .
    Трябва да излезе целият град .
  • 2
    Ne
    Nemesis
    24 -8
    09:23, 24 авг 2016
    "забрана за носене на ножове от мигрантите"

    тук в тази лудница ( наричана по-рано "Германия" )нашествениците могат да правят почти всичко.

    Бийте се! скъпи българи, България все още не е загубено.
  • 3
    Пе
    Петя
    28 -7
    09:52, 24 авг 2016
    Всички емигранти на един самолет и обратно към страната от която са дошли!
  • 4
    At
    AT&T
    13 -20
    11:43, 24 авг 2016
    Самия пишман патриот е *******. Виж коментара
  • 5
    Kl
    Kleta Majka Blgariq
    8 -1
    16:06, 24 авг 2016
    На предишния такъв протест, точно преди някакви избори Дебелата Петя беше докарала двайсетина момчета- патриоти от София да веят байраци пред лагера и да викат “Долу Имигрантите”. Някои от тях бяха доста мургавички (то и от снимката се вижда) и хабер си нямаха за какво става дума. Местните гледаха сеир и се усмихваха под мустак. Сегашното мероприятие нещо такова ли ще е?
    • Ни
      николай
      9 -5
      17:07, 24 авг 2016
      Ами аз не знам членове на ВМРО да са от ромски произход!А и ще дойдат хора от София,Г.Сахране,Стара Загора ,Хасково и Пловдив,да видим гражданите на Харманли сега ще излезнат ли да протестират или ще продължат да се вайкат в социалните мрежи и по седенки!
    • К.
      К.Мирчев
      5 -3
      18:12, 24 авг 2016
      Зависи от всички нас дали ще е партийно мероприятие или истински протест!
  • 6
    Pa
    patrEot
    6 -2
    17:57, 24 авг 2016
    Ами ако погледнеш на снимката, точно до младежа с байрака и червеното яке се вижда един Азис. Със слънчеви очила. Предполагам че точно затова са го сложили на задния ред, да не се вижда много. А на снимката от предишния протест освен дебелата Петя (лелката с мегафона, дето мъжа и я напусна) се вижда и една от “внучките” на Волен Сидеров. Забравих вече как се казваше, по едно време беше пристанала и на Бареков. Абе Цирк отвсякъде!
  • 7
    Би
    Бисквиткаджии
    4 -2
    18:09, 24 авг 2016
    Не само, че не се съпротивлявате, ами и само коментари с надсмешка, какво може да се очаква от подобна сбирщина(народ е друго нещо)? Някой протестира справедливо, а селяндурщината седнала да го оплюва по сайтовете, какво изобщо да очакваш в подобна територия?
  • 8
    Pa
    patrEot
    5 -1
    18:28, 24 авг 2016
    Сори мой човек, но ако искате истински протести и ако искате някой да ви взема насериозно трябва да помислите все пак за персонала си. Дебелата Петя всички в Харманли я знаят що за стока е, и защо ги организира тези циркове откакто мъжа и я напусна. До нея онази кака, която един ден спи с дядо Сидеров, на следващия с най-честния български политик Бареков. Този Джамбазки и той същото. Развява байраци, реди речи, ама виж в каква къща живее и каква кола кара. С други думи, типичен български политик. Тъкмо хората бяха забравили за него, и ето го налице. Ти защо мислиш че ги правят тези циркове? Ще ги покажат по новините, ще се потупат по гърбовете, и след това- хайде обратно в София.
    • Аллах акбар! Ваш град вече наш град!
    • Ка
      Каката на Сидера
      3 -3
      20:46, 24 авг 2016
      Има да я търсите дебелата Петя....Ама тя би шута на града и отиде да си живее с мъжа си в София...Вие духате супата и ревете, щото сте некъдърни и алчни дебили! Вместо да плюете се огледайте, губите си града, а ви е най-важно кого ще клюкарите!
  • 9
    Xo
    Xoxo
    7 0
    23:37, 24 авг 2016
    Ха ха ха, ами точно за това ви говори патриота. Тази петя прави маймунджулъци, прави сеири, и какво излезе? Ами отишла си в София да си живее живота. Смях!
  • 10
    Пе
    Петя
    1 0
    13:54, 25 авг 2016
    В неделя хората са по селата,сезона на лютеницата започва,трябва да е в събота,около 9 часа.повече хора да има на митинга.Но може и нарочно да е избран този ден и час,само за да се отчете дейност без много присъствие.
Последни новини