От х:

Днес в x:

Българка е "Мис Планет 2016"

Изображение 1 от 2

    Марина Войкова спечели за България титлата Мис Планет 2016 в конкуренция с над 40 участнички от 25 държави, сред които Филипини, Малайзия, Португалия, Холандия, Китай, Сингапур, Бразилия, Шри Ланка, Украйна, Русия, Гърция, Бразилия и др., съобщава БНТ.

    "Miss Planet" е един от най-престижните конкурси за красота в света, основан преди повече от 25 години в Холивуд. Тазгодишното издание се проведе в морската столица на Грузия - Батуми.

    Изключително развълнувана, Марина сподели, че битката е била много оспорвана, че тази корона не е само нейна, а е на цяла България. Много щастлива е от това, че всички момичета са я поздравили искрено с победата, което не се случва често в конкурсите за красота.

    Марина представи национална носия от родния си шопски край -осъвременена версия, създадена от дизайнерката Мариета Славчева. Участничките дефилираха в модно ревю с тоалети на дизайнери от своята държава.

    Марина впечатли журито и се класира сред 5-те участнички, които представиха своите таланти на финалната вечер. Тя изпълнени песен, подготвена заедно с Дани Милев.

    Източник: dariknews.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Случаен виц

    Последни новини