От х:

Днес в x:

Б.Т.Р. и Тим „Рипър” Оуенс със съвместни концерти

Изображение 1 от 2

    Б.Т.Р. и екс вокалистът на „Джудас Прийст” - Тим „Рипър” Оуенс със съвместни концерти в София и Русе

    Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу. Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове на легендите „Джудас Прийст“ и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър, както и най-новото от Б.Т.Р. След концерта в София Лайв Клуб на 7септември, с начало 21 часа, Тим Рипър и Б.Т.Р. ще отпътуват за Русе, където ще закрият осмото издание на RUSSE Green Rock Fest, коeто ще разтърси площад „Свобода“ на 9 септември.

    Световната популярност на американеца Тим „Рипър“ Оуенс идва с „Джудас Прийст“ през 1996 г., с които работи до 2004 г. С тях записва номинирания за наградите „Грами“ албум Jugulator /1997 г./. Тим Рипър Оуенс има невероятния шанс да работи и със световноизвестни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж. Първото съвместно изпълнение на Б.Т.Р. с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г.

    Феновете на рок и метъл сцената, могат да видят Б.Т.Р. и Джон Лоутън на 14 септември, Силистра, пл.”Свобода” 18 ч. и самостоятелен концерт на Б.Т.Р. на 16 септември, Сандански, Летен театър, 20 ч. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини