От х:

Днес в x:

Хасковски адвокат мята палачинки в Деня на готвачите

Изображение 1 от 2

    Хасковският адвокат Антон Попов категорично захвърли папките с тежките казуси и влезе в ролята на „Шеф Попов“ като забърка доза палачинки в днешния Професионален празник на готвачите. Съвсем неволно и незнаейки за повода, за който научи от репортери, юристът запечата кулинарните си умения в снимки, публикувани във фейсбук страницата си. „Всеки ден поне веднъж правя палачинки“, твърдо заяви Попов. Децата и половинката ми ме хвалят, че това са най-вкусните палачинки, не скри задоволството си той. Тяхната положителна оценка го мотивирала да бъде по-всеотдаен в кухнята. Попов обаче е категоричен, че мъжете доминират над представителките от нежния пол в кулинарните си умения. За получаване на желания резултат е необходимо спазването на някои тънкости по приготвяне на палачинките, издаде екс държавният обвинител от Хасковска окръжна прокуратура. По традиция използвал утвърдена рецепта. Разбъркват се 3 яйца, добавя се половин литър прясно мляко, супена лъжица кисело мляко, към които се слага брашно и малко сол и захар. За получаване на желаната смес се долива и газирана вода. Всичко се разбърква на ръка, за да се прецени точната консистенция, издаде още тънкостите по приготвяне на сместа. Почистването на кухнята и измиване на цялата оцапана посуда се пада на нежната половина от семейството, призна с усмивка юристът.

    Важeн момент по приготвяне на палачинките е да се изпекат на силен огън, а след това да бъдат намазани с масло. С това кулинарните умения на юриста не секват.

    „Палачинките бяха за закуска, а след малко паля барбекюто, където ще пека мръвки“, заяви Попов, който в момента е на почивка край Смолян. „По късно и от мръвките ще има снимки“, шеговито допълни адвокатът.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      R
      r
      8 -12
      20:56, 10 авг 2016
      О т ова е нищо Адвоката Митко Николов да ти забър... Виж коментара
      • Ши
        Шивач
        10 -1
        22:54, 10 авг 2016
        Митю Панталона и готвач!Ха-ха!
    • 2
      Ка
      Карло Гамбино
      18 -6
      21:09, 10 авг 2016
      Така се прави.Който е бил добър обвинител няма как да не е по-добър адвокат и още по-добър готвач.Приветствам те Антонио!Бъди здрав и наздраве на всички!
    • 3
      33
      3333
      13 -6
      21:50, 10 авг 2016
      Опитвал съм ги, това са най- вкусните адвокатски палачинки.Браво приятелю! Бъди все така добър както в ПРАВОТО, така и във всички твои начинания! НАЗДРАВЕ!
    • 4
      Ер
      еро
      9 -10
      21:51, 10 авг 2016
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 5
      Ji
      jimi
      3 -3
      23:32, 10 авг 2016
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 6
      Бр
      браво
      10 -6
      07:50, 11 авг 2016
      добър е и в професията си и в мятането на палачинки а не като онова "адвокатче"/как му бе името/ дето мята закани за убийства срещу журналисти и се прави на мъж.
    Последни новини