От х:

Днес в x:

Турист умря на плажа, чакайки 40 минути Спешна помощ

Мъж почина на плажа "Нестинарка" днес предиобед. Очевидци на трагедията са звънели два пъти до Спешна помощ - Царево, докато мъжът още е бил жив. Линейка не дошла повече от 40 минути. Мъжът издъхнал на пясъка пред очите на близки и туристи.

Трагедията е станала към 11 ч. Към 16 ч. мъртвото тяло все още лежи на плажа, разказа ужасèн очевидец пред OFFNews. За случилото се потвърди и друг наш източник, който се намира на мястото.

Мъжът е от Русе, на 67 г., бил е на почивка с близки. Влязъл е във водата, глътнал е езика си и плажуващи са успели да го извадят от водата. Оказали са му първа помощ, извадили са езика му и са направили изкуствено дишане. Два пъти са звънели за линейка, но такава не идвала и не идвала. Един от спасителите им казал, че тя е пратена на плажа "Оазис", където имало удавник.

Според единия от източниците ни мъжът е получил инфаркт и малко по-късно е издъхнал. Според другия става въпрос за инсулт. Официална информация няма.

От Министерство на здравеопазването съобщиха, че по случая вече е започнала проверка и се очаква да обявят официална информация. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини