От х:

Днес в x:

Ози Озбърн лекува сексуалната си пристрастеност

Ози Озбърн разкри, че е подложен на интензивна терапия за лечение на сексуалната си пристрастеност, която едва не доведе до развод със съпругата му Шарън.

“През последните 6 години се боря с пристрастеността си към секса. Ужасен съм от нещата, които моето поведение причини на семейството ми. Благодаря на бог, че невероятната ми съпруга Шарън е до мен и ме подкрепя ”, заяви Озбърн.

Преди месеци се разбра, че Ози Озбърн е поддържал извънбрачна връзка с фризьорката Мишел Пю. Аферата им е продължавала от 4 години. През май тази година Ози Озбърн се изнесе от фамилната къща и мнозина виждаха края на 34-годишния му брак с Шарън.

И въпреки че самият Ози, обясни изневярата с пристрастеността си към секса, Пю нарече Озбърн “най-голямата любов на живота си.”

“Съжалявам, ако Пю е извадила сексуалните ни взаимоотношения извън контекста. Бих искал да се извиня и на другите жени с които съм имал сексуални контакти. Но във всичко лошо има по нещо добро. Откак историята попадна в медиите съм подложен на интензивна терапия ”, казва още Ози Озбърн.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини