От х:

Днес в x:

Нинова: Ако Борисов е кандидат за президент, БСП е на балотаж

Генерал Румен Радев е един от кандидатите за президент на БСП, той е получил номинация от много структури в страната. 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по бТВ. Ако се водят преговори между АБВ и ГЕРБ за кандидат-президентска двойка Борисов-Калфин, това е некоректно, лошо е. Разбира се, че има значение за БСП, каза Нинова по повод информацията на OFFNews за подобни разговори.

Ако Борисов е кандидат, кандидатът на БСП ще отиде на балотаж по-лесно, убедена е Нинова. Тя подчерта, че не си променя мнението и няма да се кандидатира за президент и няма да се съобразява с политиката на ГЕРБ и променливите настроения на Борисов. 

Преди 2 месеца хората са ме избрали за председател на партията. Трябва да го победя на парламентарни избори, каза още Нинова.  

Тя изрази надежда, че преговорите с АБВ ще доведат до обща лява кандидатура. 

За проблемите с излъчването на събора на БСП на Бузлуджа Корнелия Нинова потвърди, че подозира саботаж, в който е замесен Бойко Борисов. Тя уточни, че е подала сигнал до прокуратурата и очаква от нея отговор кой стои зад саботажа.

В отговор на това обвинение по телефона се включи Цвета Караянчева от ГЕРБ с думите: „Не може за всичко да обвинявате ГЕРБ. Това е смешно – някой ви е дръпнал шалтера, ние сме виновни, дъжд вали, ние сме виновни. На нас ни трябва силна и структурирана опозиция, ние искаме да чуем опозицията”.

Затова ли спряхте сигнала на три телевизии, за да чуете гласа на опозицията, попита на свой ред Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП призна, че не харесва клипа на кампанията „Аз съм БСП” и уточни, че тя е кампанията е по идея на лидера на ПЕС Сергей Станишев.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини