От х:

Днес в x:

Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си

18-годишната Мария Гиздева, която беше задържана за убийството на насилника си, първоначално не разбрала, че той е мъртъв.

Момичето, което по-рано днес беше освободено под парична гаранция, разказало това пред разследващите.

На следващия ден, след като била изнасилена от 62-годишния Богдан Динев, когото наръгала, Мария минала покрай дома му и видяла полиция и линейка. Тогава попитала един от полицаите какво се е случило и разбрала, че е убила Динев, предаде БТА.

В дома на мъжа, известен с прякора си Боньо Фаса, тя била примамена заради дъщеря му, нейна връстница. По данни на полицията той има богато криминално минало.

Момичето излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция.

В присъствието на родителите си и на адвокат Валентин Димитров тя замина за Второ Районно управление, където ще даде показания.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. По думите й момичето й е наивно и добро дете.

Когато се е прибрала у дома след изнасилването, помолила да повикат полиция. Била цялата в кръв. Казала, че за да избяга и да се спаси от този мъж, го наръгала с нож.

Десетки старозагорци се събраха днес пред съда в Стара Загора в подкрепа на момичето и го посрещнаха с аплодисменти, след освобождаването му под парична гаранция.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Цв
    Цвети
    0 0
    15:06, 31 юли 2016
    Журналистите отново изфабрикуваха сърцераздирателна история, основана на много лъжи. Престанете да пишете за изнасилване: Прокуратурата досега не е намерила доказателства за изнасилване.
    Да, Фаса е бил престъпник рецидивист. Адвокатът на севитьорката му приписва множество изнасилвания, но той досега не е бил обвинен за изнасилване, а е осъден веднъж за блудство.

    Момичето било от бедно семейство без баща и затова станала севитьорка, за да подпомага семейството си. Истината е, че нейните баща и брат работят в Гърция и печелят достатъчно пари, за да издържат семейството. В друго заведение, където е работила преди, Мария е избягала от заведението заедно с дневния оборот като е излъгала, че ц***** и били откраднали парите. В последствие, след телефонни разговори, е върнала парите. Пред своите колежки в заведението севитьоркатa се оплакала, че и трябват пари понеже майка и крадела от парите и.

    След като Фаса е бил приятел на собственика на заведението, в което Мария е била севитьорка и е идвал често там, Мария трябва да е знаела, че той е опасен престъпник. Собственикът на заведението бил известен сутеньор в Стара Загора.

    Тя лъже, че била отвлечена, а се оказа, че е отишла доброволно в жилището му. Какво прави 18 годишна ученичка по сред нощ в квартирата на 62 годишен престъпник? Отишла е там, за да си разправят вицове ли? Всяка ученичка знае къде нe трябва да ходи.
Последни новини