От х:

Днес в x:

Засилен младеж с VW блъсна пешеходка в локалното в Орфей

18-годишен младеж с лек автомобил Фолксваген е блъснал пешеходка в локалното платно в квартал „Орфей“ в Хасково. Пътният инцидент стана малко преди 18 часа вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията. По това време младият хасковлия шофирал колата с несъобразена скорост и ударил пресичащата 55-годишна пешеходка, докато тя е била на около 1.5 метра от разделителния остров на пътното платно. След произшествието жената е с порезна рана на главата и натъртвания в областта на гръдния кош. Прегледана е в Спешно отделение на МБАЛ Хасково и по-късно е преместена в Хирургия, без опасност за живота.

По обяд вчера е станал още един инцидент на булевард „Съединение” в Хасково. 72-годишен водач на лек автомобил Мерцедес е предприел маневра обратен завой и отнел предимството на лек автомобил Рено, управляван от 24-годишен мъж. Младежът е с фрактура в основата на кутрето на лява ръка. След преглед в болницата е освободен за домашно лечение.

Ива Иванова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    За
    за затвор са!
    13 -1
    17:01, 29 юли 2016
    Ееейй, комплексирани КЕЛЕЖЧЕТА в гоУфове, няма ли кой да ви тегли един здрав бой у дома и да не ви пуска да трепете невинните хора?!?!
    • Ka
      katq
      14 -1
      22:09, 29 юли 2016
      аз съм дъщерята на пострадалата жена и бях на косъм да не пребия този мазен турчин, който дори едно "извинявай" не каза! Днес бях в застрахователната агенция, за да предоставя констативния протокол от произшествието и служителката като прочете имената на шофьора, възкликна " ееее, пак ли този бе, омръзна ми всеки месец да се блъска, като не може да кара, да ползва таксита"! Иначе беше гъзар, гол до кръста, с модерна прическа и обици...
  • 2
    Ма
    Мая
    6 0
    04:59, 30 юли 2016
    Честно казано аман от писания! Полицията да вземе най-накрая някакви мерки! В Орфей и през деня и в междублоковите улици разни пикльовци пилят гуми без да се съобразяват. Полицаите много добре знаят, но не вземат мерки! Докога питам аз ще са безнаказани?
    • Ге
      Георги
      8 0
      08:09, 30 юли 2016
      Дайте ги на нас,само си затворете очите за 1 ден и Орфей ще е чист....едно време се събирахме по 20 човека и бой по ******а,ама мнооо жалби. ..тука само с законите на Крум !!!
  • 3
    Ma
    Mark
    5 0
    10:57, 30 юли 2016
    Какъв е голфа? Един тъмносин ли??? Че май го знам тва .....
  • 4
    Кр
    Краси
    4 0
    12:12, 30 юли 2016
    Катя, какъв цвят е този голф? Има един бял който вилнее из веспрема. Мене също ме е засичал. Мина на сантиметър от детската количка!!!
Последни новини