От х:

Днес в x:

Търсят трима кандидати за Доброволния резерв в Хасково

Три са овакантените места от началото на този месец за попълване на Доброволния резерв в Хасковско. Младши експерт с чин капитан и с висше образование е едно от обявените свободни места. Второто е за специалист със средно образование, които трябва да е чин старши сержант и може да е среднист. За старши оператор на ЕИТ - ефрейтор със средно образование е третото свободно място. Особеност тук обаче е, че има изискване за завършен курс за компютърна грамотност.

Резервът на въоръжените сили на Република България е предназначен за комплектуване на военните формирования от Българската армия - за изпълнението на задачи по отбраната на страната и други задачи по защита на националната сигурност.

Крайният срок за подаване на документите е до 14 септември включително. Срок за провеждане на конкурсите във формированията – до 14 октомври.

Кандидатите, които бъдат класирани за служба в доброволния резерв и сключат договор, имат право на заплата в размер на една основна заплата за съответната длъжност за всяка навършена година на разположение, ако резервистът поеме задължение да участва в мисии и операции извън страната ще получава една основна заплата умножена по 1,5.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ра
    рапон
    9 -1
    14:15, 29 юли 2016
    Няма кандидати - на никой не му се умира!
  • 2
    Да
    дасдас
    8 -1
    15:04, 29 юли 2016
    Който иска да става платен войник не на България а на тия от запада САЩ - нека да заповяда.. ако ви се умира за 1 500 лева на месец
  • 3
    Ах
    аха
    8 -2
    16:54, 29 юли 2016
    Ей, какви сте смешници! Нямало кандидати защото не им се мре...Няма кандидати защото вече няма мъже а само мамини синчета ,които трупат яки мускули и епилират изваяните си тела !!!
  • 4
    Ма
    Манда
    1 0
    21:58, 29 юли 2016
    Тия на снимката както са се скупчили само плачат за един изстрел ОГ-7
  • 5
    Zz
    zzz
    1 0
    23:14, 29 юли 2016
    мдаааа.няма наборна казарма,няма пари за кадрови войници.и се обърнаха към служилите вече,да бъдат на разположение.ами обучете си младите.ние имаме деца бизнес вече.младите вместо да се бият по дискотеките биха могли да си говорят като мъже.кой какъв чин има във казармата какво е научил. и т.н.пък и по-им са мре ,като няма какво да губят(съдя по себе си).преди ми се воюваше.сега не.
  • 6
    Би
    Бивш!
    0 0
    14:59, 31 юли 2016
    А кажете ми,когато започнат да стрелят гилзите къде ще отиват?
  • 7
    Sn
    SNIPI
    0 0
    23:04, 1 авг 2016
    Мо и мвр това са най-корумпираните смешници в тази (държава)особено хасковските балерини-смешници.говоря за всички полицайчета и кадрови войници които са станали такива в последните 5г дгд мамини свинчета

Още новини

Последни новини