От х:

Днес в x:

Ексдепутат от Хасково тръгва към президентска кампания

    Депутатът от СДС в 38 Народно събрание Господин Тонев вероятно ще е кандидатът за президент на Българска демократична общност.

    От политическата инициатива днес заявиха намерението си да участват в президентската надпревара наесен. От дясноцентристката партия обявиха, че няма да търсят коалиране с други политически сили и ще се включат в кампанията самостоятелно. „Категорично няма да влизаме в ролята на нечии помагачи или виещи кучета. Целта ни е да стигнем до по-широк кръг от хора със смирение“, посочи Господин Тонев и уточни, че БДО ще финансира самостоятелно кампанията си.

    След регистрацията, месец и половина преди изборите, ще бъде обявена и официално кандидатската двойка за президент и вице-президент.

    Заявката и концепцията си от БДО обявиха на специална пресконференция в Хасково като акт на уважение към региона, откъдето е лидерът на формацията Господин Тонев.

    Девизът, под който Българска демократична общност ще се завърти в кампанията е „Чест и справедливост“, обяви Тонев.

    „Ние сме застъпници на етичния модел на пазарно стопанство. Вярваме в смисъла на Европа, но Eвропа като единство на многообразието. Европа, която не заличава националности, а защитава и пази християнските си корени“, коментира Господин Тонев.

    Задачите, които си поставят в предстоящата кампания от БДО, е духовното обновление на България-това, което прехода заличи. „А президентът трябва да е носител на този стремеж към духовна основа“, посочи Господин Тонев. Той уточни, че от формацията ще работят за създаването на Национален пакт за образование и възпитание.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ге
      Георги
      18 -2
      14:54, 26 юли 2016
      Вечният кандидат!!!
    • 2
      Ка
      Кандидат
      38 -2
      14:58, 26 юли 2016
      Гледам , че си води и избирателите. Абе тия хора нямат ли поне малко чуство за самооценка. По скоро бих приел , че имат изкривено чуство за хумор
    • 3
      По
      порчо
      21 -4
      16:45, 26 юли 2016
      Ох, Боже мили, пази България, защото от такива пишман "държавници" сме на това дередже. Как пък имат такова самочувствие да се кандидатират за най-високия държавен пост. Хайде моля ви се, гледайте си немската диплома, паветата в Димитровград и дотам.......
    • 4
      По
      Порчо
      26 -3
      17:20, 26 юли 2016
      "Партията може да остане и без членове, но без кандидати за министри-никога."
      Големанов, Ст.Л.Костов
      (Няма нищо общо с Иван Костов!)
    • 5
      Ма
      мастикаджия
      11 -2
      19:04, 26 юли 2016
      Майтапа почна. Боко като прочете това ,ще се насере от страх.
      Мале,гати и конкуренцията. Аде,Боко ,тръгвай,че ти изгоря мястото.
      Мойта е лесна,мастика и наздраве.
    • 6
      Чи
      Читател
      9 0
      08:24, 27 юли 2016
      Жалка картина!!!
    • 7
      Въ
      ВЪКО
      12 0
      09:07, 27 юли 2016
      Кандидатства за да вземе полагемата му се държавна субсидия-а тя хич не е малка-това му е далаверата и не само неговата ами и на тези мишки около него-прогнозен резултат 3 гласа-на жена му на детето му и неговият!
    • 8
      Сп
      Справедливост
      2 0
      23:45, 28 юли 2016
      Здравейте роби въко,читател,мастикаджия,порчо ,георги и всички тролове платени , бедни душички и глупави човечета мамини . Да коментирате усилията на хора които се борят за свободата на човека а не да поробват и мачкат хората с чужди и наготово дадени им пари е много жалко. Някой псевдо реформатор ли се плаши от личност с принципи? Както е казал човека няма как да взима реформаторски гласове по простата причина ,че те са купени вече . Той апелира към свободните хора които не се продават . Ти ако си купен за 20 лв си свършен като човек, абсолютно нищо си . Димитровград е най-бързо изчезващия град от не областните но пишете си Вие и се смейте . Да попитам Онзи който Ви кара да пишете има ли смелост да се изправи пред всички и да заяви претенция ,че иска да стане Президент. Никога няма да го направи именно защото е политически неграмотен . .............За осмисляне: В края на краищата като че ли човек е недостоен за свободата, която му е била отредена, и при изпитанието той не намери нито смелостта, нито необходимото себеуважение, за да бъде достоен за задачата си. Владимир Буковски, роден през 1942 г., политически затворник
    • 9
      Да
      да
      0 0
      11:46, 30 юли 2016
      Ясно е, че няма да спечели, но странното е, че е по-образован (знае езици) и то много, от сегашният премиер. Неприятното, и затова сме на тоя хал, че този тип хора в България са аутсайдери. Само се вгледайте- Боко, Цеко, Чоко, Първан, ...................свине в космоса.............
    Последни новини