От х:

Днес в x:

Стрелецът от Мюнхен се гръмнал пред очите на полицаите. Преглед на печата

Петъчният терор в Мюнхен продължава да е сред водещите теми на печатните издания у нас и днес.

Стрелецът от Мюнхен се гръмнал пред очите на полицаите

Али Сонболи, който уби 9 души и рани 27 снощи в Мюнхен, се застрелял пред очите на униформени служители, съобщиха от полицията, цитирани от "Билд.

Това се е случило около 2 часа и половина след кървавата баня около ресторанта "Макдоналдс" и търговския център "Олимпия"", пише в-к .„Труд”.

Едно от заглавията във в-к „24 часа” е :„35-годишен от Поморие е лидер на разбитата наркобанда, не е солов играч”.

Разбитата наркобригада в Поморие не работела самостоятелно, разчитала е на протекция от по-високопоставен в йерархията, но антимафиотите не са събрали достатъчно доказателства за него, научи „24 часа”.

В ареста са прибрани хора, повечето от които работят „на терен” като за лидер на организираната престъпна група е обвинен Любомир Славов,  по прякор Мазния. Със същото прозвище обаче бил известен и друг човек от обкръжението му.

 Иновационният  хъб в София е тема от страниците на в-к „Стандарт”. Регионален иновационен хъб може да се създаде в София по инициатива на водещи европейски университети. Вчера министърът на икономиката Божидар Лукарски се срещна с представители на университети в Европа и членове на Европейския институт за иновации и технологии (EIT). Те са тук, за да проучат възможностите София да стане регионален иновационен център в рамките на европейската мрежа на EIT. В делегацията има представители на Imperial College London, Великобритания, Университета в Тренто, Италия, Техническия университет в Делфт, Холандия, Кралския технологичен институт в Стокхолм, Швеция и Технически университет - Карлсруе, Германия.

 „Монитор” :  Полиция и военни пазят границата, за да спят българите спокойно

"Полиция и военни полагат огромен труд, за да опазят границите на страната. Нашето и тяхното призвание е да направим така, че българите да спят спокойно", каза премиерът Бойко Борисов, който посети района на Малко Търново и Резово заедно с министъра на отбраната Николай Ненчев, началника на отбраната генерал Константин Попов и главния секретар на МВР Георги Костов. 

Мога да уверя българите, че Гранична полиция разполага с кораби в топ 3 на Европа, бе категоричен премиерът. „Тук се наблюдава цялата акватория”, подчерта Борисов.Той съобщи, че е имало опити за трафик на мигранти с яхти „и то не като гръцките гемии”, визирайки че става въпрос за съдове на друго техническо ниво.

Източник: news-bg.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини