От х:

Днес в x:

Четири хасковски села с нови кметове

Хасковските села Тракиец, Корен, Криво поле и Гарваново от днес ще имат нови кметове, след като избраните на вота миналата година бяха отстранени от поста с решение на Общинската избирателна комисия. Днес Общинският съвет избра временни управници на тези села, до полагане на клетва от новоизбраните на бъдещи частични избори. Така в кметския стол в Корен ще седне Евдокия Тенева, в Криво поле – Андрей Гаджев, в Гарваново Катя Карева, а в Тракиец Жечка Колева.

На днешната сесия на ОбС групата съветници от ДПС предложи друг временен кмет на Криво поле с аргумента, че отстраненият Стойчо Стоев е бил издигнат от движението и не бива да се подменя вотът на хората. Те номинираха Асен Христозов. Общинският съвет обаче не прие предложението им.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    65
    6543_21
    11 -2
    17:04, 22 юли 2016
    А Узунджово кога ще е с нов кмет?!!? Що не пишете какво се случва с него - имунитета му свалиха, задържаха го...И сега лиже и маже и не го закачат.Правосъдие имало, закони, държава - тинтири - минтири !
  • 2
    Ни
    нищо лично
    9 0
    19:52, 22 юли 2016
    Дидкоооо,серсем такъв ,що ти трябваше да се буташ у шамарите,да ставаш кмет на Узунджово ? И какво?- сега те разкарват като мечка синджирлийка из прокуратурите и съдилищата.Даде на стадото по 20 лева,а ще трябва да разкешваш много повече,пък няма от къде.Да беше си седял мирно на дебелия кюп.
  • 3
    12
    1234567890
    10 -3
    20:12, 22 юли 2016
    Молим цик да се самосезира и да назначи проверки в динево и подкрепа. 100% гаранция,че няма да е напразно.или може би очакват синали срещу кметовете.все още нямаме такова ниво на политическа култура,за да излезнат недоволните от малките села и да говорят открито за проблемите и неуредиците в населеното място,та нали след такова нещо ще бъдат гонени до дупка от "гошковите наследници"....всички бивши кметове ,които кметуваха по "онова" време ,здраво са си оплели кошницата,като бившия си шеф.чистка до дупка.до преди време козируваха на г.иванов,сега ,здраво вкопчени във властта /защото е много сладка/ се надпреварват да търкат стълбите в общината за да се докопчат и до беливанов. Господа управници-не използвайте за новата къща стари тухли !!
    • Пр
      Проста сметка
      5 0
      18:59, 23 юли 2016
      Един селски кмет струва най-малко 5-6хил.лв годишно!Заплата и осигуровки.Тия пари му ги плащат всички защото това са пари от данъците.Така че сладураната в Подкрепа е взела за 9-та година вече около 50 хил.лева!Ката заплата!Някой да е видял през тия години нещо да е направила за селото?Поне два камъка един върху друг да я запомнят с нещо?И същите тия балами дето и плащат заплатата с данъците си не смеят да и направят забележка и си я избират...Ако чуят как ги псува жива ще я одерат!БАЛАМИ!!!
  • 4
    Дп
    ДПС
    3 -1
    14:49, 23 юли 2016
    В с.Тракиец новоизбраният кмет ще е от ДПС сега сложената КОМУНИСКА Жечка Бончева ,която мина от ГЕРБ е за кратко нека се порадва горката от колко години се мъче да стани кмет.
  • 5
    Го
    Голяма лакомия
    5 0
    19:12, 23 юли 2016
    Кръшков,да ти кажа един куриоз бе.Оня ден ми го разказаха.Една селска кметица толко много била мераклийка че се писала за изборите от две партии.Действителен случай.Може да питаш Емил Георгиев-тя е негов кадър.Обаче станала за смях щото не може така.Ама на,вече изкара два мандата в Подкрепа.
    • Вя
      вярно с оригинала
      3 0
      21:02, 23 юли 2016
      наистина е така-подкрепската кметица толкова е навътре в нещата,че след последните избори съвсем спря да и пука за селото.посрещате с усмивка в магазинчето си и още преди да си слезнал от стълбите на излизане-зад гърба ти вече се лее помия по твой адрес,може би това е новия метод ,който прилага за да поддържа респект сред съселяните.има ли кмет,управлявал по времето на гошко,който да няма собствен бизнес-нямааааа.подкрепската кметица не стига ,че нищо не е направила до сега,ами и убива всяка инициатива предложена от някой още в зародиш.ама тя горката женица не е виновна,защото е на строго подчинение на онбашията-човека,с който съжителства.той пък от своя страна от злоба,толкова на сериозно се е взел,че има село подкрепа за собствен вилает.в тежко време живеим-ако сегашната кметица нямаше хранителен магазин,който работи предимно на вересия-на последните избори,шефа дето е управляващ в сянка-щеше да си ухапи средния пръст и да се приключи с неговото управление,много хора бяха подплашени,че ще се спре записването на вересия ,та така волю-неволю се стигна пак до същия изборен резултат.кметицата на работа-а мъжа и издава командите.колко агнета се изядаха в сервиза-че после хората я били избрали.на иванов беше вярна кметицата-сега се е разшетала по съвета да ухажва гербаджиите.господин кръшков-няма къща без комин.направете си труда да поразпитате за кметуването в подкрепа-пък тогава да видим колко е гъст пушека дето излиза от наше село
    • Др
      дрън-дрън
      4 0
      21:25, 23 юли 2016
      Дрънкайте си,ама идат избори.Сега като направи пазарлъка за гласове и на Ангелчо му изстина мястото.Ако знае кво му готви зад гърба...Пък той да си пие кафето при нея.Скоро ще му приседне
Последни новини