От х:

Днес в x:

Президентът на Чечня ще избира дясната си ръка в риалити шоу

Чеченският президент Рамзан Кадиров обяви, че ще използва риалити шоу по подобие на „Стажантът“ (The Apprentice) на Доналд Тръмп, за да избере своята дясна ръка, предаде в. „Гардиан“.

Руските медии обявиха, че предаването ще се казва „Команда“  (отбор, б.пр.). То ще изпитва участниците не само на техните идеи, за да подпомогнат републиката, но и на лични качества, сред които: да бъдат навреме, да изпълняват с точност дадени задачи и да са готови да работят по 24 часа в денонощието. 

Шоуто ще бъде излъчвано по държавната телевизия „Россия 1“, като потенциалните участници могат да подават документи до 22 юли.

Трейлърът за предаването представя Кадиров, който се боксира с водещия и го подлага на множество препятствия, изискващи военно обучение или изключителна физическа подготовка. Той обявява, че „само най-добрият ще стане дясна ръка на президента на република“.

Изпитанията ще се проведат в планините, езерата и курортите Чеченската република. Ще се акцентира върху местното гостоприемство и ще покаже традиционна сватба.

„Ще видите как чеченска жена ще приготви масата и как наблюдават традициите тук“, се посочва още в описанието. „Участниците ще трябва да докажат, че могат да работят по най-интересните проекти заедно с екипа на президента.“

Кадиров е известен с неговите провокации. През май той пусна телевизионни реклами и направи кампания в социалните мрежи, за да може да намери изгубеното си коте. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини