От х:

Днес в x:

Майка доказа със запис как тормозят детето ѝ в детска ясла

Скандален случай на тормоз и насилие над двегодишно дете в детска ясла в софийския квартал „Обеля”. За случая потвърди майката на детето – Илияна Солакова.

Момченцето споделило пред майка си, че е бито. Затова тя решила да се увери, че се случва нещо лошо и сложила устройство в джоба на детето, с което да запише какво се случва. И записът показва следните реплики към малкото момченце: „Ти малоумен ли си? Не ми реви! Престани да си ядеш ноктите”.

От детската градина уточниха пред Нова телевизия, че става въпрос за помощник-възпитателка – леля Таня. Тя била напуснала. Директорката на градината определи действията на Солакова като абсолютно незаконни. Не вярвам на този запис, добави директорката, но каза и, че „тази жена повече няма да работи в детската градина”. Имало родителска среща, но Илияна Солакова не получила подкрепа от други родители. Направена е проверка и е установено, че директорката е предприела необходимите действия.

 

Източник: http://www.actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    анонимен
    0 0
    00:02, 9 юли 2016
    Какво означава, че директорката не вярва на този запис. Това може да се случи само в България. Нима майката си го измислила.
    За да защитим директорката и реномето на детското заведение, всички от които зависи да упражнят контрол ще си затворят очите.
    А някой интересува ли се как едно две годишно дете се е чувствало - как понася подигравките на персонала...
    Къде са организациите за защита на децата. Изглежда гражданите са загрижени повече за животните, отколкото за децата....
    В детските ясли в София се вършат своеволия. Обаждат се на родителите да отидат да си вземат детето, защото имало температура. След преглед от лекар детето няма никакви здравословни проблеми. Целта е да се връщат по-малките деца, защото изискват по-големи грижи. А в същото време искаме да се увеличи раждаемостта, защото ще останем малцинство в собствената си държава.
Последни новини