От х:

Днес в x:

Лили Иванова: Никога не съм играла на звезда

"Никога не съм играла, никога не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда – звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не хвърча в облаците”.

Това заяви примата на българската естрада Лили Иванова в интервю за bTV на сцената на Софийската опера.

"Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не искам да бъда номер едно. Нека съм номер две, десет, няма значение. Нямам нужда от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама", коментира тя.

Певицата разказа, че в началото нямала "пукнат грош". Живяла на хотел, в който било много евтино. Когато нямало свободна стая, сядала на стол и чакала да се освободи. Според нея, сега е по-лесно да пробиеш.

"Ако реша, че съм постигнала всичко, значи това е краят. Да видиш края си е ужасно нещо", убедена е Иванова.

"Обичам работата си, тя ме поддържа още. Никога не съм била от тези, напористите, които непременно да са на първия ред. Просто съм искала да си гледам работата. Зная, с моя характер, с моя дух и с моята преценка – какво мога, какво не мога, това са важни неща. Аз съм се устремила към нещо и искам да го постигна. И смятам, че успявам донякъде", каза тя за успехите си.

Лили обясни, че е взискателна, но преди всичко към себе си.

"Аз съм винаги на репетиция преди всички и никой не си позволява закъснение, но това е, това съм аз... Знам, че се говорят много лоши неща за мен...", коментира Иванова.

Певицата сподели и строгия режим, който има - яде всичко, но умерено.

"Моят избор е това - да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограми, а грамове. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 г, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг", поясни Иванова.

Тя обикновено се събужда към 12,30-13 ч., защото за нея сънят е много важен.

"Преди концерт не трябва много-много да говоря. След концерта трябва поне половин час да мълча. Такива неща спазвам. Но нещо специално... Трябва да съм гладна преди пеене. Съвсем малко неща мога да си позволя. Примерно белтък, един белтък или два белтъка, без жълтъка", разкри примата.

За личния си живот категорично отрече да е самотна, добави, че обича да се изолира от шума и от лошите хора.

"Има само един човек, за който съм била женена - Иван Пеев и от него съм научила всичко. Благодаря му. Човек един път обича в живота си истински", призна тя и каза, че не може да бъде купена с нищо освен с хубава песен.

Добави, че е правила грешки като млада. За предателите коментира, че "рано или късно сами излизат от "купона":

"Аз в даден момент усещам защо са до мен - за да имат изгода. Искат да се качат на рамото ми и да изглеждат по-високи от мен. Никой не може да надскочи ръста си. Рано или късно нещата лъсват. Предателство аз никога няма да простя. Никого не съдя, защото има само един съдник - Господ"

Източник: bTV

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини