От х:

Днес в x:

Късметлия от тотото се простреля в корема, бере душа в болница

59-годишният Дичо Мъндев се простреля в корема в двора на къщата си на улица „Христо Ботев” в Любимец. Сигнал за случая е подаден вчера по обед в полицията.

По време на инцидента съпругата на Дичо била в къщата. Като чула стрелбата, жената излязла на двора и заварила мъжа си проснат на земята. Запознати разказаха, че полицията работи по две версии – едната е за нещастен случай, но не изключват и варианта за опит за самоубийство. Втората версия обаче е по-малко вероятна, тъй като нямало какво да провокира Дичо да посегне на живота си, смятат местните.

Любимчанинът е щастливо женен, има две деца – едното работи в Германия, а другото е в София, разказаха местните. Дичо дълго време бил без работа, но в последно време работил в озеленяването на болницата в Любимец. Преди около 2 месеца дори спечелил 5000 лева от тотото, за което почерпил колегите си. Нямал и някакви сериозни кахъри.

Той е дългогодишен активен ловец и не е изключено да се е прострелял докато е почиствал законно притежаваната си пушка „Иж“ 12-ти калибър.

Любимчанинът е с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство, казаха още от полицията.

Ива Иванова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини