От х:

Днес в x:

Кадиев: Засега резултатът е 12 000 излъгани учители

“Засега резултатът е 12 000 излъгани учители”. Така независимият депутат Георги Кадиев коментира в социалните мрежи новината, че премиерът Бойко Борисов и министърът на финансите Владислав Горанов не са били уведомени за решението на Меглена Кунева да обяви вдигане на учителските заплати с 10% от 2017 г.

“Звъннах в министерство на финансите. И идея си нямат за това увеличение. Да не цитирам точните думи на колегите, че ще трябва червена точка.

Още никой там не е почнал да прави Бюджет'2017, за да предвижда или обещава увеличения”, пише Кадиев.

И посочва, че необходимата сума няма как да бъде намерена от незаети щатове или резерви. “Кунева можеше да уведоми поне Борисов и Горанов”, смята Кадиев.

“Преди 3 дни външният и военният министър, че и президентът, говореха в различен глас от Борисов. Сега и Кунева. Има ли правитество изобщо или тълпа министри, които приказват и правят каквото си искат?”, пита независимият депутат.

 

Източник: http://www.actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Uf
    ufuf
    0 0
    17:21, 20 юни 2016
    Много правилно говори Кутев Преди дни Плевнюлиев и Земеделеца военен министър ДРЪНКАХА ОРЪЖИЕ без да се консултират с премиера Сега и Кунева Това говори че там няма СТИКОВКА и всеки си прави каквото иска или както казва народа ----Не пърдят в едно гърне--- Това говори за неуважение на преемиера което е недопустимо ведно правителство Ами ако земеделеца ненчев и плевню обявят война на Русия без да питат --какво правим Струвами се че тия двамата са попаднали в огнище на нодуларен дерматит
Последни новини