От х:

Днес в x:

iPhone 7 влиза в серийно производство?

iPhone 7 влиза в серийно производство?
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн Apple вероятно вече е приключил с дизайна на своя нов iPhone 7 и апаратът влиза в серийно производство. За това съобщи известният журналист Стив Хемерщофер, по-известен с Twitter акаунта си @Onleaks. По принцип досега той винаги е разполагал с достоверни „течове“ на информация.

Според него производствената дейност започва освен във Foxconn и в Pegatron, един от ранните партньори на Apple в производството. Става дума за тайванска компания, чийто „лъвски дял“ от служителите са базирани в Китай. Според Хемерщофер само 4,7-инчовата версия на iPhone 7 ще се прави в заводите на тази компания, докато Foxconn е спечелил договора за производството на по-големия модел на бъдещия смартфон с диагонал на дисплея от 5,5 инча.

Информацията не може да бъде потвърдена официално, но имайки предвид репутацията на Хемерщофер новината изглежда достоверна.

Иначе очакванията са iPhone 7 да бъде показан, както е по традиция, през септември.

Други спекулации около новия апарат на Apple гласят, че компанията ще започне да поставя повече постоянна памет в новите си модели. Според информация на TrendForce новото поколение iPhone ще има версия с 256 GB памет, като това ще е случаят както с 4,7-инчовия iPhone 7, така и с 5,5-инчовия iPhone 7 Plus. Анализаторите на TrendForce смятат, че обемът на оперативната памет на iPhone 7 Plus ще се увеличи до 3 GB, докато iPhone 7 ще има 2 GB оперативна памет - колкото имат iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини