От х:

Днес в x:

Приключи вторият конкурс за най-хубаво дупе

Марката за бельо "Sloggi" излъчи вчера победителите и техните подгласници във второто издание на конкурса за най-хубаво дупе в света "Show me your Sloggi 2008".

Организаторите решиха да определят финалистите чрез онлайн надпревара. Девет момичета и пет момчета от цялата страна се бориха за титлата.

Жури, в състав Дора Блек, Рене Розенберг, Мони Франсес, победителката в миналогодишния конкурс Кристина Димитрова и проф. Любомир Стойков, избра дупето на модела Биляна Йотовска. При мъжете първи стана Мартин Медникаров.

На второ място се наредиха Таня Константинова и Радослав Димитров, а на трето – Таня Стоилова и Кирил Коев.

Победителката впечатли оценяващите и публиката с ръст от 180 сантиметра и впечатляваща гръдна обиколка. Биляна е украсявала кориците на редица списания, включително Maxim и е завършила Художествената академия. На въпрос кой е най-яркият пример за хубаво слоги в историята на изкуството, Биби без колебания назова името на прочутия с картините си на голи закръглени ренесансови хубавици Рубенс.

Манекенката има здрава връзка с европейския шампион по културизъм Митко Димитров, което вероятно бе една от причините ухажорите й да не се осмелят да предприемат практически ходове.

Финалът на международното издание на конкурса ще бъде на 12 ноември тази година в Париж, където победителите в световния финал ще получат по 15 000 евро, едногодишен рекламен договор със "Sloggi" и застраховка на атрактивните задни части.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини