От х:

Днес в x:

Хората с щръкнали уши нямат умора в секса

При запознанството си с партньор от противоположния пол ние, разбира се, обръщаме внимание на външността. Смята се, че колкото повече човекът съоветства на общоприетите стандарти за красота, толкова по-големи са неговите шансови да ни привличе.
Ако обаче няма хармония в сексуалните ви отношения, малко вероятно е вашата връзка да протече удачно. А как да определите предварително, по чертите на лицето, дали ще имате добър сексуален живот? Оказва се, че това не е толкова сложно.

Според някои специалисти, идеалният ви партньор би бил този, който прилича на вас. Според други, той трябва да ви бъде пълна противоположност. Трети са убедени, че на най-хармоничен сексуален живот се радват тези двойки, които по едно си приличат, а по друго се допълват.

Прогнозата може да се направи предварително, ако се вгледаме внимателно в детайлите на външността...

Идеален вариант е при двамате партньори да съвпадат размерът и формата на ушите. Хората с малки уши, притиснати към главата, обикновено проявяват огромна изобретателност в секса, а притежателите на големи и щръкнали уши могат да се занимават с него без умора.

По отношение на носа се знае, че мъжът с класически прав нос едва ли ще успее да достави удоволствие на жената с чип нос.

По брадичката на мъжа може да се определи какъв тип жени харесва той. Ако брадичката е тясна и издадена напред, той предпочита активните и изобретателни любовници, способни да вземат инициативата в свои ръце. Мъжете с широка челюст - точно обратното - обожават флегматичните жени, които се оставят да бъдат доминирани. Ако формата на брадичката не прави някакво впечатление с формата си, това означава, че мъжът обича чувствените партньорки, които крият своя темперамент.

Кавалерите с дебели и къси пръсти обикновено харесват жените с пищни форми. При дамите всичко е обратното: „аристократките" с тънки пръсти предпочитат едрите мъже, а дамите с пухкави пръсти са луди по слабите мъже.

Жените с малък бюст предпочитат ухажорите с внушителни габарити, а съблазнителната красавица с пищни гърди точно обратното - тя ще прояви благосклонност към дребния мъж.

И накрая: един съвет:

Ако обичате да експериментирате в леглото, търсете си партньор с криви крака - той няма да ви разочарова!
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини