От х:

Днес в x:

„Главорез” – най-новият филмов проект

Режисьорът на култовите филми „Седем", „Паник стая", „Боен клуб","Чужденци" – Дейвид Финчър планира нов филм. Освен като филмов режисьор Финчър е заснел и турнетата на Джордж Майкъл, Мадона, Стинг, Аеросмит, а освен това е участвал в създаването на визуалните ефекти на „Иниана Джоунс и храма на обречените", „Междузвездни войно : Завръщането на джедаите". И това ако не е гаранция за успех на най-новият му проект – здраве му кажи.

Компанията Dark Horse Entertainment и Дейвид Финчър ще обединят усилията си за изграждането на образа на поредният комиксов герой – "Главорезът" ("The Goon"), съобщи The Hollywood Reporter.

Главният герой, на създадения през 1999 година от Ерик Пауъл комикс, е здрав бияч, член на гангстерска банда, който изпълнява нейните мокри поръчки. На „Гловорезът" и неговия приятел – Франки, често се налага да влизат в двубои с призраци, зомбита, откачени учени и други представители на нечистата сила. Действието в комикса се развива през 1930 година, а Дейвид Финчър ще бъде продуцент.

Освен с този комикс, Финчър се е заел и с екранизацията на „Черната дупка" (Black Hole) заедно с Paramount Pictures и MTV Films. В оригиналния комикс се разказва за група тийнеждъри, които са се заразили с особен вид буболечки, предавани по полов път. Сценаристи на този проект ще са Роджър Евъри и Нийл Гейман, които работеха заедно по „Беоулф".
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини