От х:

Днес в x:

Индиана Джоунс идва в България на 22 май

Официалната премиера на "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" у нас ще се състои на 22 май в Синеплекс, Сити Център София.

Началото е в 21:00 часа, когато шоу на открито ще върне всички присъстващи към спомените за приключенията на смелия археолог. Първата официална прожекция на филма започва точно в 22:00 часа.

"Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" (виж трейлъри на филма във Vbox7) ще бъде показан едновременно в две зали. Паралелно с това ще има и отворена прожекция, билетите за която вече са пуснати в продажба на касите на киното.

На премиерата на филма ще присъстват близо 500 гости, сред които проф. Николай Овчаров, известен като "българският Индиана Джоунс" и Начо Стригулев, победител в националния конкурс за есе, посветено на Инди.

Специално за голямото събитие в България ще пристигне мениджърът на Парамаунт Пикчърс за Европа, Азия и Близкия Изток Ричард Асими.

"Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" е четвъртият и последен филм от поредицата на Джордж Лукас и Стивън Спилбърг. Той излиза на екран близо 20 години след "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход". У нас филмът се разпространява от Прооптики.

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини