От х:

Днес в x:

Танцьорите от Асеновград с “Гранд купа”

Танцов клуб "Асеновец" от Асеновград спечели купата на провелия се днес турнир по спортни танци "Гранд купа" в Младежкия център в Хасково. Във възрастовата група от 6 до 16 години от асеновградския клуб на дансинга се впуснаха 48 двойки. Това бе и съставът с най-много участници на турнира. Да покажат умения в Хасково пристигнаха танцьори от София, Стара Загора и Димитровград.

На второ място отборно се класира домакинът и организатор на турнира – хасковския клуб "Гранд". В журито участваха по един представител от всеки град.

От 17. 00 часа се проведе втората част на турнира – за "сеньори". Седем двойки на възраст над 35 години показаха завидни умения на дансинга. Призовото място спечелиха Марин и Мариана Хараланови от Хасково. Второто място също бе за хасковлии – двойката Милен и Елена Радеви. На трето място бе класирана двойка от Стара Загора. Клуб "Ести" от същия град бе на първо място в отборното класиране.

Организатори на турнира са хасковския клуб за спортни танци "Гранд" и Младежкия център. Треньорите на "Гранд" – Павлина Вълчева и Николай Манолов са добре известни на хасковската публика. Те бяха шампиони на България за професионалисти миналата година.

Можете да видите представителната формация на "Гранд" на видеото от финала на Фестивала на камерния танц вчера
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини