От х:

Днес в x:

Сутиенът е най-великото модно изобретение

Сутиенът, повдигащ бюста, е най-великото модно изобретение, показва анкета, обхванала 3000 потребителки, направена от най-голямата британска верига универсални магазини "Дебенхамс" и цитирана от в. "Дейли телеграф".

Сутиенът оглави класацията с близо 20% от гласовете на анкетираните дами. На второ място се нареждат дънките, следвани от корсетите, които прибират корема и правят фигурата по-стройна. Четвърти са обувките с високи токчета, а на пето място дамите поставят малката черна рокля, популяризирана от Одри Хепбърн в "Закуска в Тифани".

Седма е миниполата, следвана от сутиените без презрамки(8), стягащите чорапогащници (9) и обувките с 3,5 сантиметрови токчета (10), също популяризирани от Одри Хепбърн. С една позиция по-назад (11) клиентките на "Дебенхамс" са класирали дългите чорапи.

В класацията са намерили място още прашките (13), джапанките (14), правите поли (16) и късите панталонки (17). На 18 позиция са мъжките и дамските слипове, следвани от чорапките до глезена и маратонките, които заемат съответно 19-о и 20-о място. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини