От х:

Днес в x:

Конкурс: Coca-Cola, D2 и Gravity Co търсят най-добрата училищна група на България

Конкурсът "Coca-Cola, D2 и Gravity Co търсят най-добрата училищна група на България" официално стартира от днес, 10 март.

Организаторите дават шанс на ученическите групи в България да покажат на какво са способни, да премерят сили и да спечелят нови фенове, а най-добрата от тях и голямата награда, като качат своите авторски изпълнения или непрофесионални видеоклипове на www.cokemusic.bg

Чрез конкурса, който е под мотото "Ти си върхът, ама само баба ти го знае", се дава възможност на младите хора да изявят своя талант и да изразят себе си чрез универсалния език на музиката. Както сам потвърди Димитър Кърнев от D2: "Младостта и таланта са неща, които са достойни за подкрепа."

Най-добрата училищна група на България ще получи продуциране на една авторска песен, заснемане на видеоклип към нея, инструменти и пълно музикално оборудване.

Срокът за качване на изпълненията е от днес 10 март до 6 април 2008 г. включително. От 7 април - 20 април 2008 г. ще се гласува за десетте най-добри групи, които ще се класират за втория етап - полуфинал. Гласуването ще става само електронно на www.cokemusic.bg

Десетте групи - полуфиналисти получават право на участие в концерт заедно с D2 и Gravity Co в собствения си град, в своето училище. В периода от 21 април - 18 май 2008 г., успоредно с концертите ще тече и второ гласуване. Посетителите на сайта ще имат възможност да гласуват отново за своя фаворит между десетте групи - полуфиналисти.

Две от групите полуфиналисти, събрали най-много гласове отиват на големия финален концерт на 20 май в София, където D2 и Gravity Co ще обявят групата-победител.

Ако сте ученици, които обичат музиката и създават авторски песни, ако искате да станете известни, то непременно трябва да се включите в този конкурс - кой знае може именно вие да станете най-добрата училищна група на България.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини