От х:

Днес в x:

Графа и Невена Цонева са фаворити за наградите на БГ Радио

Изпълнителите Графа и Невена Цонева се очертават като фаворити на тазгодишните 7-ми Годишни музикални награди на БГ Радио. Двамата имат най-много номинации в различните категории, разбра се на официална церемония в Столичния военен клуб.

Графа има заявки за победа в категориите "БГ Песен", "БГ текст" ( две номинации), "БГ изпълнител" и "БГ Видеоклип" за песента "Ванилия", с режисьор Валери Милев.

Победителката от първото издание на Music Idol Невена Цонева пък е с 3 номинации - в категориите "БГ Дебют", "БГ Изпълнителка" и "БГ Албум". Текстът на песента й "За тебе песен нямам" на Руши Видинлиев също е номиниран, както и видеоклипът към нея, дело на режисьора Александър Моллов.

Номинираните изпълнители се състезават за призовете в 9 категории, като във всяка една от тях има по 5 кандидат победителя.

Миро от „Каризма" е с 3 номинации - за песен, текст и изпълнител.

За приза „БГ Албум" на годината ще се броят "Без страх" на Невена, "Булгарно" на Светльо & The Legends, "Две звезди" на дует Ритон, "Обещания" на Тони Димитрова и "Не си играй с мен" на Крум.

Сред останалите финалисти са Веси, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Остава, Дичо, Румънеца и Енчев, P.I.F, D2, Мери Бойс Бенд и други.

Номинираните ще бъдат избрани от слушателите на БГ Радио, като гласуването ще протече в интернет на официалната страница на медията (www.bgradio.net), както и чрез анкетни карти в списанията "Капитал Лайт" и "Блясък".

Церемонията по връчването на наградите на 7-мите Годишни музикални награди на БГ Радио 2008 ще се проведе на 6-ти април в Зала 1 на НДК и ще бъде излъчена пряко по bTV, БГ Радио и телевизия City.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини