От х:

Днес в x:

Алла Пугачова с нов съпруг

Алла Пугачова отново сътвори сензацията на деня за руските медии. Вчера тя си призна пред слушателите на собственото си радио, че се е омъжила за пети път.

Избраникът й е шоуменът и водещ на руския вариант на "Стани богат" Максим Галкин.

"Засега бракът ни е само граждански, но може да ме считате за омъжена жена", каза кратко изпълнителката на шлагера "Милион алых роз".

Пред в. "Комсомолская правда" тя заяви: "Какво като Максим е на 30, а аз съм на 60?! Важното е, че се обичаме и разбираме. Сега имам истински мъж до себе си, много съм влюбена."

В последно време Алла се явява по руската телевизия с годежен пръстен на ръката. Галкин се премести да живее при нея в разкошния й дом на улица "Филиповский переулок" в Москва.

"Сега Алла е щастлива и влюбена. Изглежда потресаващо добре, грее направо отвътре. Най-накрая като че ли успя да намери своя достоен мъж", каза поетът и много близък неин приятел Иля Резник.

Според запознати младият й съпруг Галкин бил доста ревнив. Той не одобрявал това, че жена му е в добри отношения с предишните си двама мъже Женя Болдин и особено с Филип Киркоров.

Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини