От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 2 февруари

Слух закрива Основно училище „Алеко Константинов", общината отрича, е озаглавена водещата публикация в „Марица" днес. Според родители от квартал „Каменни" драстичната мярка е част от плана за оптимизация на училищната мрежа. До мен не е достигнала информация за затваряне на училището, коментира началникът на образователния инспекторат Иван Панайотов.

Пинчера и Бонбона арестувани с наркококтейл, челно съобщава вестникът. Свиленградчаните Димитър Андонов и Милен Трендафилов са задържани от антимафиоти, докато Бонбона се опитвал да изхвърли дрога в тоалетната на собствения си дом. Според разследването, Пинчерът е снабдявал с наркотик Димитър Андонов.

Яка спекула с дървата за огрев, е голямото заглавие от втора страница. Искат от клиенти по 160 лева вместо 120 лева за тон цепеници. Фирмите обаче твърдят, че увеличение на цената няма.

Закопчаха хасковлия с борчове към НАП, информира още „Хасковска Марица". Гранични полицаи са задържали 47-годишен мъж с наложена забрана да напуска страната.

Любимец и Бабаески заедно в три проекта-друг акцент от съботния брой. Предвидените съвместни дейности ще продължат да развиват връзките между България и Турция.

И още от заглавията в „Хасковска Марица" днес: Трима нови асистенти на инвалиди в Хасково. 2 промила данък сгради в Стамболово. 400 патрона за „Калашников" иззеха от частен дом харманлийски криминалисти.


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини