От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 31 януари


"Затварят Втора поликлиника", е челното заглавие днес в "Новинар Юг". Повечето лекари си изнесоха багажа, последните 8 ще се преместят в други кабинети през март, пише още вестникът и допълва, че около 18 000 пациенти вече ще търсят джипито си на друго място.

"Забраниха на 36 да напускат България", е водещото заглавие на втора страница. Забраната е от НАП - Хасково, а причината е неплатени данъци и осигуровки от собственици или управители на фирми.

Вестникът цитира и неформалния водач на димитровградската партия "ЛИДЕР" Христо Ковачки", който казва: "Още 100 мегавата за ТЕЦ-а в Димитровград". Освен това водачът на "ЛИДЕР" е учредил и младежка структура на партията.

"Отнеха правата на осъден за рекет адвокат", това е чело на трета страница в "Новинар". Прокуратурата протестира и условна присъда за рекет на юриста Венко Павлов, обвинението настоява да лежи в затвора, е допълнението към дописката.

"12 митничари наградени, 2-ма наказани през 2007-ма година", е заглавието с адрес Свиленград. Вестникът цитира началника на свиленградската митница Стефан Марашев, според когото 2007-ма година е била успешна за митница - Свиленград.

И още едно заглавие от Свиленград: "Затварят фирми заради контрабанда". Главната дирекция за борба с организираната престъпност е блокирала сметките на фирми с регистрация в Свиленград, замесени в контрабанда на захарни изделия.

"И братът на Юнал Лютфи агент", водещо информира "Хасковска Марица". Още 17 кандидат-съветници от региона с картончета в ДС, допълва още вестникът.

"Мародери тарашат незаконни обекти по Марица", е другото челно заглавие от първа страница. Махат бараките между двата моста в центъра на Свиленград - това е допълнението към заглавието.

"Разкриват нови паралелки по заявки от фирми", четем още на страниците на "Марица". Пазарният принцип определя жестока битка за ученици.

"Чистят центъра от соцреклами", е заглавието от Димитровград. 26 указателни надписи и реклами от социалистическо време ще бъдат свалени от централния булевард "България" в града.

"Взрив едва не уби 85-годишна старица", е тревожното заглавие с адрес Харманли. Съсед на пенсионерката я покрива с мокро одеяло, откарват я в болница.

"Две седмици чакаме за здравна карта", "Арест за фалшификатори на евро", "Шефът на музея с нова книга" – всичко това - в новия брой на "Хасковска Марица".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини