От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 28 януари

„Новинар Юг": „Колят двама 13 пъти"- челно съобщава информационния всекидневник. Строители бият и ръгат с нож таксиджия и ученик в Свиленград.

„Общината изгражда църквата в „Орфей"- водещо информира „Новинар". С външно финансиране и дарения ще осигуряват набиране на средства за храма.

„Затварят си очите за продан на птици без документи, въпреки забраната"; „Проверяват скъсана дига на река Марица"; „Пишат стратегия за АБВ-то в Свиленград"- четем на страниците на вестника.

От втора „Новинар" отбелязва: „Пломбират мрежите на арендатори на язовири". Цената ще е 2 лева на всеки 100 метра. 14 акта за последния месец са съставили инспекторите от агенцията по аквакултури.

„Българка осъдена на 6 г. затвор за дрога в Одрин"; „Наети за залесители докарват по 400 лева"; „Ще плащаме с 20% повече за боклук през 2008г."; „123 лв. данък за нова Астра"- пише още на страниците си вестник „Новинар Юг".

„Арестуваха масажист за сексизнудване"- с това заглавие ни посреща на първата си страница „Хасковска Марица. Под него изданието допълва: Стоян снима тайно порно с клиентката си, иска 500 лв., за да си трае.

„Млад мъж напуска болницата, издъхва след час"- водещо заглавие в броя на „Марица" тази сутрин. Тежка гнойна варицела най- вероятно е убила 34- годишния симеоновградчанин, който отказал лечение в Инфекциозно.

„Почват водопровода от Ябълково", „Обраха пощата в Харманли"; „Сделка за 2,5 дка разбуни духовете в Родопи"- четем на първа страница във вестника.

От трета „Марица" информира: „Пишат на Петър Димитров за корупция в Димитровград". Десните партии алармират депутатите си, левите- Станишев за мегапродажби на партийни клубове.

На страниците на „Хасковска Марица" ще порчетем още: „Каруците аут от главната на Харманли"; „Паркингът на Гръцко тъне в мизерия"; „9 работодатели на прокурор"; „Обсъждат бюджета на Сименовоград и по интернет".
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини