От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 26 януари

"Закопчаха триото, инсценирало грабеж на бензиностанция", е челното заглавие на "Хасковска Марица" днес. Служителят на обекта за втори път излъгал, че е обран. При оперативно-издирвателните действия криминалистите се усъмнили в думите му, тъй като преди 2 години той отново участвал в подобна инсценировка.

"Патентите с 12 процента нагоре, данък МПС с 65 на сто", е другото водещо заглавие от първа страница. Такса "смет" за необитаемите жилища отложена за следващия път - всичко това са решения от вчерашното заседание на Общинския съвет в Хасково.

Продължаваме със заглавия от челната страница на "Марица: "Бракониери изгоряха с 27 км мрежи през миналата година". А общият им брой е 485 и те са извадени от водоемите в Хасковски регион, цитира вестникът началника на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури д-р Милчо Милчев.

"Хасковлии луднаха по джакпота", пише още изданието. Репортерска проверка установила, че гражданите са били наредени на големи опашки пред тотопунктовете в града и дори е нямало къде да се размине човек.

"Затваряйте птиците!", цитира вестникът призив на ветеринари на втора страница. Заради опасния за хората щам H5N1 в Турция, засилват контрола над фермите и пазарите в областта.

"Съдът даде за осиновяване 16 деца", четем още на днешните страници. Увеличават се децата, вписани в регистъра за осиновяване след съдебни решения, което дава шанс на повече сираци да имат семейства.

"Кметска комисия чисти грозни реклами", това е заглавие с адрес Димитровград. Комисията, която премахва грозните рекламни табели и описва поставените незаконно, ще приключи работа в края на януари.

И още заглавия от Димитровград:"Министерство пита за рокади в МБАЛ". От здравното ведомство проявили интерес към евентуални рокади в димитровградската болница "Света Екатерина".

"500 се жалват от скъп транспорт". Въпросните димитровградчани са се подписали в жалба до Общината срещу поскъпването на линиите от градския транспорт.

"Въвеждат флашкарти и на Капитан Андреево", "Ремонтират школо и игрище за ромчета в Свиленград", "Ивайловград с партньор във Франция" – всичко това - в днешния брой на "Хасковска Марица".
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини