От х:

Днес в x:

Отлични новини за ТАНГРА

Танцова организация ТАНГРА за изкуство, култура, спорт и образование, известна в Хасково повече като балет ТАНГРА, получи 4 номинации на Българската Спортна Танцова Федерация за 2007 год. На пресконференция в Младежки център Дорина Инджова и ръковоството на МЦ, заедно с танцьори разказаха за връчените им отличия:

Първо място в стил танцово шоу възраст до 8 години
Първо място в стил танцово шоу възраст 12 до 15 години
Първо място – класиране по медали
За МЕЖДУНАРОДНИ УЧАСТИЯ – ТАНЦОВО ШОУ

Като състезателна категория, танцовото шоу е трудно за изпълнение и за хореография, защото включва елементи от много и различни други стилове, без никой да надделява, акробатичните елементи са с висока трудност. Иска се сериозна и продължителна подготовка за добро представяне.




С вклюването на брейк формация Beat Brothers в ТО ТАНГРА става възможно разнообразяването на техниките и с брейк елементи. Новият репертоар на балет ТАНГРА вече се работи в залата, ще го видим скоро, на следващия шампионат.





Най-хубавото, все пак, което бе съобщено на медиите на финала на пресконеренцията, е намерението на новия директор на МЦ Хасково Деян Янев, да превърне репетиционната зала в образец, какъвто децата са виждали само по TV конкурсите. До средата на февруари е даденият му от Общината срок да внесе докладна за необходимия ремонт и разходите за извършването му. В отговор на поставените му от медиите въпроси той подчерта, че ще направи всичко необходимо за осъществяването на ремонта, за да може една от най-успешните формации в Хасково да получи полагащите и се условия за развитие.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини