От х:

Днес в x:

Откраднаха Есил Дюран под носа на Слави

Кална битка за звезди се заформи преди старта на две от най-очакваните тв продукции - "Пей с мен" и "Мюзик Айдъл" 2. Иван и Андрей, които измъкнаха под носа на Слави втория сезон на музикалното шоу, което тръгва в края на февруари отново по bTV, сега му взеха и една от любимите певици - Есил Дюран. Според запознати Дългия искал фолк звездата за шоуто, което ще върви от началото на март по Нова тв. Но останал с пръст в устата, след като бившите водещи на първия "Мюзик Айдъл" го изпревариха с една обиколка и подписаха с Есил. Продуцентите решиха къде да участвам, не аз, оправдава се певицата.





Разнородно ще бъде журито на "Мюзик Айдъл", стана ясно вчера. Освен гласовитата фолкпевица в него влизат още музикалният корифей маестро Вили Казасян, музикантът и бизнесмен Димитър Ковачев - Фънки и една от успелите на Запад българки Люси от No Angels. Това е окончателният избор на ръководството на телевизията и изпълнителните продуценти от "Междинна Станция".


Новата четворка ще оценява таланта и достойнствата на мераклиите за звездна музикална слава. За разлика от миналата година, когато членовете на журито бяха предимно изпълнители, в "Мюзик Айдъл" 2 продуцентите заложиха на експертната оценка на представители от всеки бранш в музикалния бизнес - продуцент, диригент, промоутър и изпълнител. Председателят Вили Казасян ще разполага с право на два гласа. Журито ще даде своите първи оценки на кандидатите в Русе.


Прослушването в крайдунавския град ще се проведе отново в драматичен театър "Сава Огнянов", чиито врати ще бъдат отворени за младите таланти точно в 9 часа на 17 януари.


За разлика от първото издание на "Мюзик Айдъл", в което се проследяваха предимно сценичните изяви на финалистите, тази година форматът ще се доближи максимално до оригиналния, който залага на повече риалити с най-интересните моменти от живота, отношенията и подготовката на участниците за звездното им бъдеще.


От bTV очакват интересни отношения между членовете на журито. Зрителите ще се забавляват с неподправения хумор на маестро Вили Казасян, с хапливия, но добронамерен език на Фънки, Люси и Есил, както и с добре познатото присъствие на Иван и Андрей като водещи. До момента над 9000 младежи и девойки са се записали за кастинга.



Освен голямата награда - договор с "Вирджиния рекърдс", лицензиант на Universal за България, тази година новият музикален идол ще получи и допълнителни награди, които засега са тайна изненада за участниците и зрителите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини