От х:

Днес в x:

Годишният концерт на "Златна Тракия" в подкрепа на #спасижоро

Годишният концерт на Представителен танцов ансамбъл "Златна Тракия" ще се състои на 31 май от 18:30 часа. Гости на концерта са ансамбъл "Бранко" от Ниш, Сърбия. Концертът събира няколко поколения от успешната хасковска формация на Златка Тимонова. Има вход 3 лв, като първоначално целта била да се съберат пари за ансамбъла. Но след като научават за спешната нужда от средства за лечение на Георги Христов, вземат решение да подкрепят кампанията #спасижоро. Ансамбълът ще дари част от събраната сума за вход.

Дъщеричката на Жоро от две години танцува в "Златна Тракия". Членове на семейството ще присъстват на концерта. Наесен малката ще бъде първолаче,

Ще има кутия за хората с добри сърца, които биха искали да подмомогнат кампанията  #спасижоро. Журналистът Георги Христов бе диагностициран с рак на дебелото черво, претърпя операция и последвалата химеотерапия. Тя обаче не дава ефект върху метастазите в черния му дроб, поради което се налага скъпоструващо лечение зад граница. Сумата, която е непосилна за семействот е 40 хил. евро.

"Късно научихме, потресени сме, но ще направим следващ концерт само за набиране на средства за Жоро Христов", каза Златка Тимонова. Тя очаква в него да се включат още състави.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини